GREEK REPORTERS: Μήνυση στην Jennifer Lopez από τον πρώην οδηγό της

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μήνυση στην Jennifer Lopez από τον πρώην οδηγό της



Jennifer Lopez έχει να αντιμετωπίσει μια μήνυση από τον πρώην οδηγό της, ο οποίος υποστηρίζει ότι
ο μάνατζέρ της, Benny Medina τον εξευτέλιζε. Ο Hakob Manoukian  ξεκίνησε να δουλεύει για τη Jennifer και τον Marc Anthony το 2005, και το ζευγάρι ήταν τόσο ευχαριστημένο από τη δουλειά του, που του ζήτησαν να κλείσει την εταιρεία του και να εργαστεί αποκλειστικά ως υπεύθυνος ασφαλείας και μεταφορών της τραγουδίστριας.
Η Lopez συμφώνησε να τον πληρώσει με πάνω από διακόσιες χιλιάδες δολάρια το χρόνο, αλλά όταν άρχισαν τα γυρίσματα του What to Expect When You’re Expecting, ο Manoukian αναγκάστηκε να δουλεύει τον περισσότερο καιρό με τον Medina.
Ο ιρακινός λέει ότι ο μάνατζερ τον αντιπαθούσε από την αρχή και ότι του ασκούσε κριτική για τον τρόπο που ντυνόταν. Σε ένα περιστατικό μάλιστα αναφέρει ότι τον κακοποίησε λεκτικά μπροστά σε κόσμο και τον επέπληξε που δεν μπορούσε να μιλήσει τα αγγλικά όσο καλά θα ήθελε.
Ο Hakob ισχυρίζεται ότι ο Medina έπεισε την Lopez να τον υποβιβάσει, και ότι στο τέλος αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Τώρα μηνύει την τραγουδίστρια και τον μάνατζερ, αν και το ποσό που ζητάει σαν αποζημίωση δεν έχει γίνει γνωστό.

fashionlove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X