GREEK REPORTERS: Μαρία Ηλιάκη: Η κίνηση του Γιόχαν που συγκίνησε την παρουσιάστρια στην κηδεία της μητέρας της! (Nassos blog)

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μαρία Ηλιάκη: Η κίνηση του Γιόχαν που συγκίνησε την παρουσιάστρια στην κηδεία της μητέρας της! (Nassos blog)



Εδώ και μέρες
 προβληματιζόμουν για το αν και πόσο θα πρέπει να γράψω κάτι για τον χαμό της μητέρας της Μαρίας Ηλιάκη.

Και προβληματιζόμουν διότι υπήρχαν άνθρωποι που πραγματικά της στάθηκαν και κάποιοι μαϊντανοί που πήγαν απλώς και μόνο να κάνουν περατζάδα μπροστά από την κάμερα του Star. Έβαλα στη πάντα τους «Βασιλικούς» και έμεινα στον πρώην σύντροφο της Μαρίας. 
 Εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους στην κηδεία η στάση του νεαρού επιχειρηματία . Ο Γιόχαν από την πρώτη στιγμή που έμαθε τα κακά μαντάτα επικοινώνησε τόσο με την Μαρία αλλά και με τον πατέρα της και την θεία της. Πρόκειται για έναν άντρα που στάθηκε στην πρώην σύντροφό του με τρόπο τέτοιο που το χάρηκα. Και μπορεί να ακούγετε αντιφατικό αλλά για μένα στα ζόρικα φαίνονται οι πραγματικοί άντρες. Στεκόταν δίπλα στη Μαρία καθ όλη την διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας φορώντας μαύρα ενώ και τις προηγούμενες μέρες ήταν συνεχώς μαζί της. Αν μέσα απο τον πόνο της απώλειας μπορεί κανείς να αναγνωρίσει ένα θετικό στοιχείο ήταν αυτό. Με τη στάση του εκμηδένισε κάτι περιφερόμενα τυπάκια που έμοιαζαν να αναζητούν τρόπο για να φανούν. Δίπλα στην Μαρία και ο Μάκης Πουνέντης. Κι επειδή σέβομαι την απώλεια δε θα επεκταθώ…Να έχει καλό παράδεισο η γυναίκα και κουράγιο στους ανθρώπους που έμειναν πίσω…
Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X