GREEK REPORTERS: Η απαγωγή του Καραμολέγκου από πρώην υπάλληλό του

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η απαγωγή του Καραμολέγκου από πρώην υπάλληλό του


Πρώην υπάλληλος στην Αρτοβιομηχανία της οικογένειας Καραμολέγκος Α.Ε. φέρεται να
ήταν ένας από τους δράστες της απαγωγής του επιχειρηματία, Μ. Καραμολέγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμολέγκος έπεισε τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο λέγοντας του «Όλοι κάνουμε λάθη. Έκανες και εσύ ένα».

Έτσι, τον έπεισε όχι μόνο να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά και να παραδοθεί. Μάλιστα, πήγαν μαζί κάνοντας… ωτοστόπ στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας, ενώ τώρα βρίσκονται στην ΓΑΔΑ, όπου ο κ. Καραμολέγκος δίνει κατάθεση.

Το σκηνικό της απαγωγής: 
 Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυκτα της Τρίτης, όταν ο όπως φέρεται επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος πριν την απαγωγή του, επέστρεφε στο σπίτι του στην περιοχή της Νέας Πεντέλης

Έφυγε από το εργοστάσιο που έχει στο Κορωπί, αλλά πριν φτάσει στο σπίτι του, άγνωστοι που ήταν σε δύο αυτοκίνητα έκλεισαν τον δρόμο στον επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκο.

Έβγαλαν όπλα, απείλησαν τον επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκο ότι θα τον σκοτώσουν και τον υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι απαγωγείς του σύμφωνα με τις πληροφορίες Μανώλη Καραμολέγκου ήταν πλήρως ενημερωμένοι για τις κινήσεις του επιχειρηματία και γνώριζαν ότι δεν έχει φρουρά. Δεν δυσκολεύτηκαν να τον απαγάγουν και το ερώτημα που τίθεται είναι το ποσό που θα ζητήσουν ως λύτρα οι απαγωγείς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σκηνικό της απαγωγής του όπως φαίνεται επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου θυμίζει την απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Κίκου Μαρτίνου πριν από ένα μήνα στη Βούλα.




star.gr
fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X