GREEK REPORTERS: Η λύση για τα καμμένα μαλλιά και τις τρίχες που σπάνε!

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η λύση για τα καμμένα μαλλιά και τις τρίχες που σπάνε!

Σπαζοκεφαλιάζετε για το πώς μπορείτε να επαναφέρετε τα κατεστραμμένα μαλλιά και να αποκτήσετε και πάλι μια πλούσια κόμη; Μάθετε όλα τα μυστικά που σας είναι απαραίτητα!

Το πιστολάκι, το σίδερο για το ίσιωμα, το ψαλίδι για μπούκλες, οι συχνές βαφές και το ντεκαπάζ είναι οι πρώτοι εχθροί των μαλλιών. Η συχνή τους χρήση άκρως καταστροφική για τις πολύτιμες φυσικές μας τρίχες.
Πολλές γυναίκες καθημερινά παρατηρούν τα μαλλιά τους να χάνουν την ζωντάνια τους, την λάμψη τους, να γίνονται θαμπά, να έχουν καμένες άκρες, έντονη ψαλίδα και τελικά να σπάνε οι τρίχες τους.
Ευτυχώς όμως υπάρχουν απλές λύσεις για το πρόβλημα αυτό, που απλά χρειάζεται αρκετός χρόνος, προσπάθεια και επιμονή μέχρι να δείτε αποτελέσματα. Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε:
1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν έχετε ψαλίδα και καμένες άκρες, είναι ένα απλό καθάρισμα. Κόψτε τα μαλλιά σας δυο δάχτυλα προκειμένου να δυναμώσουν!
2. Προμηθευτείτε ένα οργανικό λάδι καρύδας και gel αλόης. Ενώστε τα δυο υλικά και κάντε μάσκα μαλλιών 2 φορές την εβδομάδα.
3. Μετά των λούσιμο, ενώ τα μαλλιά είναι ακόμα βρεγμένα, περιχύστε μια τονωτική λοσιόν με ένα μέρος οργανικό μηλόξυδο και ένα μέρος νερό. Το μηλόξυδο προσφέρει λάμψη και αφαιρεί από το τριχωτό την περιττή λιπαρότητα καθώς και τα υπολείμματα από τα προϊόντα styling. Επίσης, όσο τα μαλλιά σας είναι ακόμα νωπά, βάλτε μια μικρή ποσότητα από μετάξι (το βρίσκετε στα κομμωτήρια). Προσοχή να μην το βάλετε στη ρίζα!
4. Σε καθημερινή βάση, απλώστε στα μαλλιά σας μια ενυδατική κρέμα ή serum μαλλιών για να διατηρήσετε την υγρασία τους.
5. Αφήστε το πιστολάκι, την πρέσα για ίσιωμα, το ψαλίδι για μπούκλες και το ντεκαπάζ / βαφές στην άκρη – απλά ξεχάστε ότι υπάρχουν. Μπορείτε απλά να στεγνώνετε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο, κρατώντας το πιστολάκι σε απόσταση.
6. Υπάρχουν πολλά χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε χωρίς την χρήση της έντονης θερμότητας, όπως όμορφες πλεξούδες, χαλαρά σινιόν ή αλογοουρές και άλλα.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X