GREEK REPORTERS: «ΜΗ ΜΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΛΛΟ» - Το ξέσπασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον ΠΟΛΕΜΟ που δέχεται!

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«ΜΗ ΜΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΛΛΟ» - Το ξέσπασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον ΠΟΛΕΜΟ που δέχεται!


«ΜΗ ΜΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΛΛΟ» - Το ξέσπασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τον ΠΟΛΕΜΟ που δέχεται!
«Δεν έκανα κάτι κακό...» - Η επίθεση του Λιάγκα και της Μελέτη την «έσπασαν».
Ξινό της βγήκε το ταξίδι στις εξωτικές Μαλδίβες. Τι ήθελε να ανεβάσει φωτογραφία από τις διακοπές της στο διαδίκτυο; Στην Αθήνα την περίμενε η σκληρή πραγματικότητα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν άντεξε και ξέσπασε...

Ο «πόλεμος» που δέχεται είναι ανελέητος και συνεχόμενος. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει συνηθίσει από τέτοιους είδους καταστάσεις. Είναι νέα στο χώρο και όλα αυτά είναι πρωτόγνωρα για εκείνη... Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές της στις Μαλδίβες μαζί με την Ελένη Μενεγάκη ήταν μια πρώτης τάξεως αφορμή για να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως και φυσικά η κατάληξη ήταν η νεαρή παρουσιάστρια να μην αντέξει άλλο και να «σπάσει». Το περιοδικό YES! έχει όλο το παρασκήνιο.

Το νέο έτος δεν μπήκε καλά για την Κωνσταντίνα κι αυτό είναι που τη «σκοτώνει» περισσότερο απ' όλα. O «πόλεμος» που δέχεται καθημερινώς για ό,τι κάνει έκανε την Κωνσταντίνα να λυγίσει... «Γιατί μου το κάνουν αυτό; Δεν έκανα κάτι κακό...», είπε ξεσπώντας η παρουσιάστρια, αφού ήθελε κάπου να μιλήσει. Για πολύ καιρό κρατούσε για τον εαυτό της όλα όσα την προβλημάτιζαν και τη στενοχωρούσαν.

Όλα ξεκίνησαν όταν επέστρεψε από τις Μαλδίβες. Η φωτογραφία που ανέβασε από τον εξωτικό προορισμό ήταν η αρχή. Μόλις ο Γιώργος Λιάγκας είδε τη φωτογραφία της νεαρής παρουσιάστριας από τις διακοπές της, ξέσπασε: «Φτώχεια, πείνα και εξαθλίωση! Είναι προφανές ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει στις Μαλδίβες και καλά κάνει. Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν που με την αξία του έχει βγάλει λεφτά. Όμως, στην εποχή της κρίσης θα μπορούσε να μην ανεβάσει φωτογραφία η Κωνσταντίνα. Κι εγώ πήγα στη Βουλγαρία, δεν ανέβασα όμως φωτογραφίες να κάνω σκι».

Αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με τη σειρά της είχε κάτι να πει στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια μαζί με τη δημοσιογράφο Κλεοπάτρα Πατλάκη ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και τα πρόσωπα της ελληνική τηλεόρασης. Η κουβέντα στάθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομα της.
«Έχω αρχίσει και ενοχλούμαι πάρα πολύ από όλο αυτό το "μόκο και το δηθενισμό" που μερικές φορές μας πιάνει όλους... Κάποια πράγματα με κάνουν και αισθάνομαι ηλίθια!», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. Η κουβέντα κύλησε με την παρουσιάστρια να παίρνει... φόρα και να βγάζει από μέσα της όλα όσα ήθελε να πει, χωρίς βέβαια να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Σίγουρα όμως, κατάφερε να περάσει το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές που όπως και η ίδια τόνισε «κοροϊδεύονται, εξαπατώνται».

Στη συνέχεια επισήμανε πως θα μπορούσε να βγει και να μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό που όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν μιλά, αλλά δεν το ‘χει πάρει απόφαση ακόμη, γιατί δεν την αφορά. Ωστόσο, αισθάνεται «ηλίθια», όπως λέει, γιατί υπάρχουν «κάποιες τύπισσες και κάποιοι τύποι» που υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων. Η Ελεονώρα πάντως απείλησε, ότι όταν νιώσει έτοιμη θα πει σε ποιους αναφέρεται.



athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X