GREEK REPORTERS: Άναψέ την με ένα τηλεφώνημα!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Άναψέ την με ένα τηλεφώνημα!


Άναψέ την με ένα τηλεφώνημα! | onsports.gr
Αμερικανική εταιρία ήρθε να καταρρίψει το μύθο πως η τεχνολογία απομακρύνει τα ζευγάρια και τα smartphones λειτουργούν ανασταλτικά σε όσους είναι χρόνια μαζί.


Θέλετε να σας αισθανθεί η σύντροφό σας κοντά της; Να την κάνετε να… ανάψει ακόμα κι αν απέχετε χιλιόμετρα μακριά; Τώρα, μπορείτε να κάνετε το αδύνατο δυνατό απλώς χρησιμοποιώντας το προηγμένης τεχνολογίας κινητό τηλέφωνό σας. Παλαιότερες έρευνες έκαναν λόγο για καταστροφικές συνέπειες των smartphones κυρίως σε παντρεμένα ζευγάρια, τα οποία τείνουν να απομακρύνονται και εν τέλει να χωρίζουν. Η εταιρία sex toys «OhMiBod», όμως, βρήκε τον τρόπο να ενώσει εσάς με τη σύντροφό σας. Κατά τη διάρκεια της CES 2014 (Consumer Electronics Show 2014), που έγινε πρόσφατα στο Λας Βέγκας, παρουσίασε τα νέα «έξυπνα» γυναικεία εσώρουχα τα οποία ελέγχονται μέσω κινητού τηλεφώνου.

Τα εσώρουχα διαθέτουν ενσωματωμένο μηχανισμό, που ονομάζεται «BlueMotion» και λειτουργεί με Bluetooth, ο οποίος δονείται και κάνει μασάζ σε όποια γυναίκα το φοράει. Είναι διακριτικός αφού δεν μπορεί να γίνει αντιληπτός από τρίτο πρόσωπο και ο χειρισμός του γίνεται αποκλειστικά μέσω ειδικής εφαρμογής τόσο για Android όσο και για iOS συσκευές. «Το «BlueMotion» σπάει τα εικονικά φράγματα, ενθαρρύνοντας τα ζευγάρια να αλληλεπιδρούν τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά μέσω της τεχνολογίας», ανέφερε κατά την παρουσίαση του μηχανισμού η ιδρύτρια της εταιρίας, Σούκι Ντάναμ. Όπως εξήγησε, τα «έξυπνα» εσώρουχα δημιουργήθηκαν μετά τη διαπίστωση πως η έκρηξη της ψηφιακής εποχής έχει επιπτώσεις στην προσωπική ζωή των ζευγαριών, κυρίως όσων βρίσκονται σε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που τείνουν πλέον να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις συσκευές τους παρά στο σύντροφό τους.

Το «BlueMotion» θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο στις ΗΠΑ και θα κοστίζει 129 δολάρια. Δεν διευκρινίστηκε πότε θα είναι διαθέσιμο και στον υπόλοιπο κόσμο. Ο χρήστης του θα μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που παρέχονται από τις οθόνες αφής, τα αξελερόμετρα και τα συστήματα καθορισμού έντασης του ήχου για τον καθορισμό της έντασης και του τύπου του μασάζ. Οι δονήσεις του θα μπορούν, επίσης, να καθοριστούν μέσω της φωνής του συντρόφου ή ακόμα κι από ένα προεπιλεγμένο τραγούδι. Η εταιρία θεωρεί πως με τα «έξυπνα» εσώρουχα τα ζευγάρια θα μπορούν πλέον να επικεντρώνονται στις πραγματικές ανάγκες τους, αντί να χάνουν χρόνο στέλνοντας SMS ή e-mails. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που η σύντροφός σας θα είναι μακριά θα μπορείτε να την πάρετε τηλέφωνο για να της δείξετε στην πράξη, κι όχι απλώς να της πείτε, πόσο πραγματικά τη θέλετε.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X