GREEK REPORTERS: Πως θα περάσεις μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ με το George Clooney!

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πως θα περάσεις μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ με το George Clooney!




Ο αμετανόητος εργένης του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, όταν δεν πρωταγωνιστεί , δεν σκηνοθετεί κάποια ταινία ή δεν συμμετέχει στην παραγωγή κάποιου κινηματογραφικού project, ασχολείται με το φιλανθρωπικό έργο του στο Σουδάν. Τώρα προσφέρει σε έναν τυχερό θαυμαστή
-που θα αναδειχτεί μετά από κλήρωση- ένα ραντεβού μαζί του!


Για να συμμετέχει κανείς στην κλήρωση οφείλει να καταβάλει το ποσό των 10 δολαρίων ενώ το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από αυτή θα διατεθεί στο  project «Satellite Sentinel Project» που είναι γνωστό στα διεθνή μέσα ως ο «δορυφόρος του Τζορτζ Κλούνεϊ» στο Σουδάν. Ο τυχερός, θα μεταβεί αεροπορικώς στη Νέα Υόρκη στις 4 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί στα παρασκήνια της εκπομπής Late Show του Ντέιβιντ Λέτερμαν στην οποία ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα δώσει συνέντευξη και θα περπατήσει μαζί με τον χολιγουντιανό σταρ στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «The Monuments Men».


Το «ραντεβού» με τον Κλούνεϊ περιλαμβάνει και μία πρόσκληση στο party που θα πραγματοποιηθεί μετά την προβολή της ταινίας, στο οποίο θα παραβρεθούν οι συντελεστές της ταινίας και διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ.


To  project  «Satellite Sentinel Project»  ή  SSP λειτουργεί ως εξής: σε περίπτωση που καταγραφούν εικόνες με πολίτες που βρίσκονται σε κίνδυνο, βομβαρδισμούς ή  καταστροφές χωριών- ειδικοί -αφού επεξεργαστούν τις εικόνες και τις πληροφορίες- συντάσσουν αναφορές, οι οποίες στην συνέχεια διοχετεύονται στον Τύπο, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την αποτροπή εγκλημάτων.


«Ναι, υπάρχει ένας δορυφόρος πάνω από την περιοχή του Σουδάν γιατί θέλουμε να εμποδίσουμε τις φρικαλεότητες που συμβαίνουν εκεί και να κάνουμε λίγο πιο δύσκολη τη ζωή κάποιων που δρουν ανεξέλεγκτα» είχε δηλώσει ο 53χρονος ηθοποιός σχετικά με το πρόγραμμα.


Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X