GREEK REPORTERS: Τι επιλέγουν για τα πόδια τους οι Ελληνίδες celebrities

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τι επιλέγουν για τα πόδια τους οι Ελληνίδες celebrities

Με τι ζευγάρια παπούτσια επέλεξαν να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και ποιους διάσημους οίκους προτίμησαν;


Τα αγαπημένα παπούτσια των Φαίη Σκορδά, Κατερίνας Καινούργιου, Έλλης Κοκκίνου και άλλων celebs, τα οποία έκαναν τις εμφανίσεις τους να ξεχωρίζουν. 


Πώς να συνδυάσεις ένα ζευγάρι extreme animal print μποτάκια; Η Έλλη Κοκκίνου σου δείχνει τον πιο safe τρόπο, που ωστόσο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Μαύρο φόρεμα και κόκκινα αξεσουάρ θα απογειώσουν την εμφάνισή σου.




Και τα dream shoes κάθε γυναίκας ακούν στο όνομα Azzedine Alaia. Η Βίκυ Καγιά φροντίζει να τα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντάς τα με έναν μαγικό τρόπο να ξεχωρίζουν πάντα και σε κάθε outfit.



Η Κατερίνα Καινούργιου φροντίζει να μην αποχωρίζεται ποτέ τα Christian Louboutin της, που εκτός από έξτρα πόντους ύψους, της προσφέρουν και έξτρα δόσεις στυλ και πολυτέλειας.


Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη επέλεξε ένα outfit που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα ζευγάρι γόβες, οι οποίες ξεφεύγουν των κλασικών χρωμάτων, ωστόσο είναι εξίσου κομψές και πολύ εντυπωσιακές


Η Φαίη Σκορδά προτίμησε να κάνει την χρωματική διαφορά μέσα από ένα πράσινο ζευγάρι Gianvito Rossi μποτάκια, που σίγουρα κέντρισαν το ενδιαφέρον, πάνω στον λευκό καμβά του φορέματος.



Η Σάσα Σταμάτη, που μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις στυλιστικές της επιλογές, κατάφερε να το κάνει μια ακόμα, επιλέγοντας ένα ζευγάρι Valentino Studded Patent Kitten Heels, και... λατρέψαμε αμέσως την εμφάνισή της!





Τα δετά πέδιλα εξακολουθούν να είναι must για μια ακόμα σεζόν, «απαιτώντας» τον σωστό συνδυασμό για να αναδειχτούν και να μην «κόψουν» τα πόδια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το σωστό παράδειγμα.





missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X