GREEK REPORTERS: Τον ετεροθαλή αδελφό της ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ η κόρη της Whitney Houston(PHOTOS)

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τον ετεροθαλή αδελφό της ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ η κόρη της Whitney Houston(PHOTOS)

Παντρεύτηκε τον ετεροθαλή αδελφό της η κόρη της Whitney Houston
Το’ πε και το’ κανε η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina και παντρεύτηκε τελικά τον ετεροθαλή αδελφό της Nick Gordon.

bobbi1.jpg
Τα μαντάτα, ανακοίνωσε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, όπου ανέβασε μια φωτογραφία με τα χέρια εκείνης και του καλού τους που φορούν τις βέρες τους.
«Παντρευτήκαμε λοιπόν αν δεν το καταλάβατε την πρώτη φορά», έγραψε η Bobbi Kristina και ενημέρωσε μ’ αυτόν τον τρόπο τους 129.000 followers της.
bobbi2.jpg
Η κόρη της Whitney Houston είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της τον Οκτώβριο του 2012, κατά τη διάρκεια ενός reality για τη ζωή της που προβλήθηκε για λίγα επεισόδια, μετά τον θάνατο της ντίβας της μουσικής.
Φυσικά τότε είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, μιας και ο Nick έμενε μαζί με εκείνη και τη μητέρα της από πολύ μικρή ηλικία και ήταν στις προθέσεις της τραγουδίστριας κάποια στιγμή να τον υιοθετήσει.
bobbi3.jpg
«Ναι εγώ και ο Nick αρραβωνιαστήκαμε. Βαρέθηκαν να ακούω τον κόσμο να μου λέει: “καλά θα παντρευτείς τον αδελφό σου;”», είχε γράψει τότε στη σελίδα της στο facebook.
bobbi4.jpg
Μάλιστα αντιρρήσεις είχε και η γιαγιά της για αυτή τη σχέση, όμως από ότι φαίνεται ο έρωτας νίκησε και οι δυο τους πλέον είναι σύζυγοι. 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X