GREEK REPORTERS: ΦΙΛΙΠΠΑ ΜΑΘΙΟΥΣ Δες πώς είναι σήμερα

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΦΙΛΙΠΠΑ ΜΑΘΙΟΥΣ Δες πώς είναι σήμερα

Υπήρξε  ένα απο τα Super Model της χρυσής δεκαετίας του ΄90. Τη λάτρεψαν τόσο  η εγχώρια πασαρέλα όσο και τα ιλουστρασιόν εξώφυλλα των περιοδικών μόδας.






Οι Έλληνες σχεδιαστές δεν παρουσίαζαν τη νέα τους κολλεξιόν εάν η Φιλίππα δεν είχε δώσει το ΟΚ
 ώστε να δείξει τις δημιουργίες τους στα μεγάλα ντεφιλέ. Υπήρξε, επίσης, η μεγαλύτερη αντίπαλος των Ελληνίδων μοντέλων ενώ δημοσιεύματα του Τύπου έκαναν λόγο για την κόντρα της με ένα άλλο top model της εποχής, την Έλενα Κουντουρά, αλλά και για την υπέροχη φιλία της με την Βίκυ Κουλιανού.
Τι κάνει όμως σήμερα  και κυρίως πώς είναι  η γυναίκα στο όνομα της οποίας επένδυσε πακτωλό εκατομμυρίων η Ελληνική μόδα;
Το 1996 αποφάσισε να αποχαιρετήσει για πάντα το λαμπερό κόσμο των σόου μόδας για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.
Ερωτεύτηκε παράφορα και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Άλεξ Θοδωρίδη. Εκείνος, μάλιστα, της ζήτησε να ζήσουν μόνιμα στην Αυστραλία όπου και δραστήριοποιείται επιχειρηματικά στην Gold Coast Qeensland.
Ένα χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο καρπός του έρωτα τους, ο πρωτότοκος τους Νίκος Θοδωρίδης.
Η  Φιλίππα Μάθιους ένιωσε την απόλυτη ευτυχία ενώ στο κοντινό της περιβάλλον δήλωνε ότι τελικά ήταν γεννημένη για να γίνει μητέρα κι έτσι δύο χρόνια μετά,  έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, Χριστόφορο.
Σήμερα, η Φιλίππα Μάθιους ασχολείται με το μεγάλωμα των παιδιών της, διατηρεί το σώμα της όπως ακριβώς την εποχή που μεσουρανούσε, ενώ παραμένει ακόμη και σήμερα μια γοητευτική γυναίκα, η φιγούρα της οποίας προδίδει πως κάποτε υπήρξε μοντέλο που πρωταγωνιστούσε σε όλες τις ευρωπαϊκές πασαρέλες σπουδαίων σχεδιαστών.
Αγαπημένες της συνήθειες, τα υπεραντλατικά ταξίδια πότε με τους γιούς της και πότε με τους φίλους της. Η Ελλάδα, θεωρείται από την ίδια, η δεύτερη πατρίδα της και γι αυτό σχεδόν κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται τα Ελληνικά νησιά και κυρίως να γνωρίσουν οι γιοι της τις ομορφιές της καταγωγής τους!

radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X