GREEK REPORTERS: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 25χρονος από την Παιανία

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 25χρονος από την Παιανία


Στον εισαγγελέα σήμερα ο 25χρονος από την Παιανία

Παραδόθηκε όταν ο διαρρήκτης έπεσε νεκρός

Ενώπιον του εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 25χρονος κάτοικος Παιανίας που πυροβόλησε και σκότωσε χθες τα ξημερώματα αλλοδαπό διαρρήκτη, ο οποίος με άλλα άτομα είχε επιχειρήσει να ληστέψει τρία σπίτια στην περιοχή.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο Αλβανός που έχασε τη ζωή του και ο συνεργός του αποπειράθηκαν να ληστέψουν σπίτι στην Παιανία, στη συμβολή των οδών Κασσιόπης και Παπαγεωργίου. Οι ένοικοι τούς αντελήφθησαν με αποτέλεσμα οι ληστές να φύγουν από το σπίτι. Οι δράστες μετακινήθηκαν σε μία απόσταση περίπου πενήντα μέτρων, όπου βρίσκεται άλλο διαμέρισμα, του οποίου παραβίασαν την κεντρική είσοδο.

Αμέσως άρχισε να χτυπά ο συναγερμός ενώ οι δράστες είχαν μπει ήδη μέσα στο σπίτι και είχαν ακινητοποιήσει το αντρόγυνο και τα δύο τους παιδιά. Ο ένας εκ των δραστών με την απειλή όπλου, ζήτησε από τη γυναίκα να απενεργοποιήσει το συναγερμό ενώ ο ένας από τους γιους της οικογένειας συνεπλάκη με τους δύο κακοποιούς.

Κάτω από τις συνθήκες αυτές, οι δράστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι, ενώ οι περίοικοι είχαν ξυπνήσει από τις φωνές και είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία. Η άμεση δράση δέχτηκε δύο κλήσεις, μία στις 2:50 και μία στις 3:00. Τρία λεπτά μετά τη δεύτερη κλήση έφτασε περιπολικό στο σημείο χωρίς ωστόσο οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τους κακοποιούς.

Λίγα λεπτά μετά, το περιπολικό δέχτηκε σήμα από το κέντρο να πάει σε άλλο περιστατικό, εγκαταλείποντας την περιοχή.

Οι περίοικοι εντόπισαν τους δύο Αλβανούς με αποτέλεσμα τον έναν να τον ακινητοποιήσουν και την ίδια στιγμή ο ένας από τους δύο γιους της δεύτερης οικογένειας να πυροβολήσει δύο φορές στον αέρα. Στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει τον δεύτερο Αλβανό τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X