GREEK REPORTERS: Ασύλληπτος παραμένει ο Ηλίας Κασιδιάρης

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ασύλληπτος παραμένει ο Ηλίας Κασιδιάρης


Ασύλληπτος παραμένει ο Ηλίας Κασιδιάρης

Το αυτόφωρο λήγει το πρωί του Σαββάτου

Aσύλληπτος παραμένει ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε χθες ένταλμα σύλληψης, από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου, μετά την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη, στον τηλεοπτικό «αέρα».

Το αυτόφωρο λήγει το πρωί του Σαββάτου, και εάν μέχρι τότε δεν έχει συλληφθεί, θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του για να δικαστεί.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησε την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, ενώ δευτερόλεπτα πριν είχε μπουγελώσει την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου. 

Το πρωτοφανές περιστατικό έκανε το γύρο του κόσμου και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και την σύσσωμη καταδίκη του πολιτικού κόσμου. 

Πάντως, το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού του Ηλία Κασιδιάρη με τη Δικαιοσύνη είναι την ερχόμενη Δευτέρα, στο Εφετείο.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Η επίθεση αυτή έγινε στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου το 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X