GREEK REPORTERS: «Δούλευε» για τη Χρυσή Αυγή επί πληρωμή

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Δούλευε» για τη Χρυσή Αυγή επί πληρωμή


«Δούλευε» για τη Χρυσή Αυγή επί πληρωμή
Μία απίστευτη ιστορία ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια των αστυνομικών και των ανακριτών που ερευνούν την υπόθεση του 22χρονου που συνελήφθη με μολότοφ στον Βόλο. Ο 22χρονος φέρεται να υποστηρίζει στην κατάθεσή του ότι
δρούσε κατ’ εντολήν των μελών της Χρυσής Αυγής. 
Ο λόγος που μετέφερε τις βόμβες μολότοφ με το αυτοκίνητό του, όπως ομολόγησε ο ίδιος, ήταν για να πυρπολήσει αυτοσχέδιο τζαμί στην οδό Αδμηττού στο Βόλο.
Και οι αποκαλύψεις δε σταματούν εδώ, αφού ο 22χρονος είπε ότι έκανε «δουλειές» της Χρυσής Αυγής, καθώς κατά καιρούς του εξασφάλιζαν μεροκάματα σε αγροτικές εργασίες.
«Έκανε διάφορες αγροτικές δουλειές, στις οποίες τον έστελναν μέλη της Χρυσής Αυγής. Εξασφάλιζε έτσι 5 - 10 μεροκάματα που χρειαζόταν για να συντηρήσει την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί 14 μηνών», δήλωσε στην ο δικηγόρος του, Δ. Γκούβας.
Ο ίδιος ο 22χρονος στις καταθέσεις του αθώωσε τους δύο συγκατηγορουμένους του, ηλικίας 21 και 26 ετών, που συνελήφθησαν το ίδιο βράδυ.
Για να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης ισχυρίστηκε, ότι δεν γνώριζαν ότι στο αυτοκίνητό του μετέφερε βόμβες μολότοφ. Ωστόσο, σε έρευνα στα σπίτια τους βρέθηκαν εφημερίδες της Χρυσής Αυγής, φυλλάδια και φέιγ βολάν με προπαγανδιστικό υλικό του κόμματος, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκαν επίσης δύο μαχαίρια, κουκούλες και κενά μπουκάλια.
Η Χρυσή Αυγή απάντησε στα λεγόμενα του 22χρονου, διαψεύδοντας το γεγονός και λέγοντας πως οι τρεις συλληφθέντες δεν έχουν καμία  σχέση με το κόμμα.

sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X