GREEK REPORTERS: Κασιδιάρης: "Δήθεν νεκροί στο Πολυτεχνείο" (vid)

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: "Δήθεν νεκροί στο Πολυτεχνείο" (vid)


Κασιδιάρης: "Δήθεν νεκροί στο Πολυτεχνείο". Βίντεο
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του γραφείου του κόμματος στο Αγρίνιο.
Μίλησε, όπως και ο ίδιος είπε, για
ιστορία: Για την Ελληνική Επανάσταση αλλά και για το Πολυτεχνείο.
Ξεκαθάρισε ότι όλα όσα λέγονται στο Πολυτεχνείο  είναι ψέματα και μίλησε για τους "δήθεν νεκρούς στο Πολυτεχνείο, δήθεν τανκς που θέρισαν ανθρώπους"

Άπειροι γνωρίζουν για το παραμύθι του Πολυτεχνείου αλλά κάνεις τον Σταυριανάκο, είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε: «κι έχουμε αυτά τα άθλια υποκείμενα τύπου Ρεπούση και όλους τους άλλους, μην τους αναφέρω και μας κάνουν μαθήματα ιστορίας».

«Βλέπω κάθε μέρα στα κανάλια, μόνο φωτοστέφανο δεν του έχουν βάλει στα κανάλια, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ... Έβλεπα λοιπόν αυτόν τον τύπο, περιτριγυρισμένο από υπερήλικές, μισθοδοτούμενους όλους, κι έλεγαν τα κανάλια ότι αυτός είναι το μέλλον κι έτσι θα πάει μπροστά η χώρα», είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά δε σταμάτησε εκεί: «αυτός ξέρετε, όποτε έπιασε στο στόμα του τη Χρυσή Αυγή, ξεφτιλίστηκε».

Στη συνέχεια αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο, «Τσατσόπουλο», ενώ χαρακτήρισε άθλιο υποκείμενο την βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση

O Πέτρος Τατσόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λέγοντας: «Eντάξει, Ηλία. Εγώ μπορώ να σου δείξω ταυτότητα, να δεις ότι δεν με λένε Τσατσόπουλο. Εσύ μπορείς να μου δείξεις ταυτότητα, να δω ότι δεν σε λένε Μαλ@@@»;

Δείτε το βίντεο εδώ

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X