GREEK REPORTERS: Dancing With The Stars 3: Οι κλεφτές ματιές της Ζέτας στο μόνιτορ, ο "σκληρός" Λάτσιος και ο κουραστικός Αγγέλου(pics+vid)

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Dancing With The Stars 3: Οι κλεφτές ματιές της Ζέτας στο μόνιτορ, ο "σκληρός" Λάτσιος και ο κουραστικός Αγγέλου(pics+vid)


Το ρολόι έδειχνε δέκα λεπτά πριν τις 21.00. Τρέξιμο, φασαρία, φωνές.
Η Έλενα Μπουζαλά να τουιτάρει φωτογραφίες με τους επώνυμους οι οποίοι ετοιμάζονταν για το σόου...
Τα φλας ανάβουν και γυρνώντας το κεφάλι μου κοιτώ τη Ζέτα Μακρυπούλια, πιο εκθαμβωτική από τις προηγούμενες πρεμιέρες του Dancing With The Stars. Λίγο παραπέρα ο make up artist, Γιάννης Μαρκετάκης και ο hair stylist, Βασίλης Μπουλούμπασης που συνεργάζονται με την παρουσιάστρια.
Η Ζέτα προχωρά προς το πλατό και οι δημοσιογράφοι την ακολουθούμε ώστε να πάρουμε τις θέσεις μας και να δούμε την πρεμιέρα του σόου. Το πλατό ομολογουμένως είναι πολύ εντυπωσιακό από κοντά με το πορτοκαλί και το μπλε να κυριαρχούν στο χώρο. Δε γνωρίζω πως βγήκε τηλεοπτικά σαν αποτέλεσμα αλλά από κοντά έχει υψηλή αισθητική.
Η κριτική επιτροπή
21.20 σχεδόν, με ένα χορευτικό των επαγγελματιών χορευτών έκανε πρεμιέρα η τρίτη σεζόν του σόου. Η Ζέτα Μακρυπούλια συνοδευόμενη από τον Φωκά Ευαγγελινό καλωσόρισε τους τηλεθεατές και παρουσίασε την επιτροπή. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη πλέον από 5 μέλη και την Γκαλένα Βελίκοβα μετά από μια σεζόν απουσίας να επιστρέφει στη θέση του κριτή.

Το νέο μέλος, η Κάτια Δανδουλάκη η οποία ήρθε απευθείας από το θέατρο, ενώ στην αρχή ήθελε να μπει στον ρόλο του αυστηρού κριτή λίγο αργότερα άρχισε να γίνεται περισσότερο επιεικής. Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο που μας είχαν συνηθίσει μέχρι πρόπερσι.

Η Γκαλένα Βελίκοβα που αποφεύγει τα αρνητικά σχόλια, ο Αλέξης Κωστάλλας που ακόμα και τη χειρότερη εμφάνιση να δει θα σχολιάσει με αρκετή δόση ευγένειας, ο "σκληρός" Γιάννης Λάτσιος ο οποίος δε διστάζει να βάλει 4 σε διαγωνιζόμενο (στον Γιάννη Αϊβάζη στη συγκεκριμένη περίπτωση) και ο Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος θα αναλύσει το τεχνικό κομμάτι.
Η Ζέτα Μακρυπούλια
Το ίδιο επίσης συνέβη και στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια. Δεν είδαμε κάτι καινούργιο, ωστόσο ήταν πιο ήρεμη από άλλες πρεμιέρες. ΕΚθαμβωτική, με πιο γυμνασμένο σώμα από το 2010, η Ζέτα μιλούσε όσο έπρεπε. Και παρατηρώντας την διαπίστωσα ότι δεν ακολουθούσε κατά γράμμα τα όσα έγραφε το autocue καθώς σε αρκετά σημεία συνέχισε την κουβέντα με δικές της ατάκες.

Τα γνωστά πειράγματα με τον Γιάννη Λάτσιο συνεχίστηκαν για μια ακόμη χρονιά (όπως τα Σάββατα που πήγαινε σχολείο αλλά και τη δήλωσή του ότι εκνευρίζεται όταν τον διακόπτουν). Η Ζέτα ήταν όπως την αφήσαμε. Βελτιωμένη περισσότερο, με αυτοπεποίθηση και ήρεμη. Και να ρίχνει κλεφτές ματιές στο μόνιτορ που είχε στα αριστερά της.
Τα 14 ζευγάρια
Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν οι 14 celebrities που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό. Βάνα Μπάρμπα, Βάσια Τριφύλλη, Έλενα Παπαβασιλείου και Νικολέτα Ράλλη ήταν η πρώτη τετράδα που ξεσήκωσε το κοινό μέσα στο στούντιο. Σημειωτέον, πως η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα-Θεοδώρα βρέθηκε στο πλατό για να υποστηρίξει τη μητέρα της.

Αντίθετα, Σπύρος Σούλης, Νίκος Αναδιώτης και Γιάννης Αϊβάζης δεν προκάλεσαν ιδιαίτερα σχόλια με τον Αίβάζη να έρχεται τελευταίος στην κατάταξη με 25 βαθμούς. Και μιλώντας για βαθμολογία αξίζει να αναφερθεί πως τα 6αρια έπεσαν "βροχή". Σίγουρα το ντέρμπι των κοιλιακών ήταν ανάμεσα στην Μαριάντα Πιεριδη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου οι οποίες όπως φαίνεται εκτός από πολλές προπονήσεις έχουν χύσει και αρκετό ιδρώτα στο γυμναστήριο.

Η κ. Τριφύλλη χρησιμοποίησε για ακόμη μια φορά την ατάκα της "πάω για τσίσα" κάνοντας αρκετούς να γελάσουν ενώ όταν προχώρησε προς το Green Room όλοι οι συμπαίκτες της είχαν σηκωθεί όρθιοι και τη χειροκροτούσαν. Μιλώντας για Green Room έντονη ήταν η σιωπή από τα 14 ζευγάρια, κάτι που σχολιάστηκε τόσο από την ίδια την παρουσιάστρια όσο και από άτομα στο πλατό.
Οι φιλοφρονήσεις μεταξύ κριτών και συμμετεχόντων είναι αρκετές με την Γκαλένα Βελίκοβα να κρατά τα σκήπτρα λέγοντας, για παράδειγμα, στην Έλενα Παπαβασιλείου και στον παρτενέρ της ότι ανήκουν στο τελευταίο στάδιο ενός χορευτή αφού μπορούν και βγάζουν την προσωπικότητά τους.

Backstage: Αργύρης Αγγέλου
Και μιλώντας για χαρές και φιλοφρονήσεις πάμε στον Αργύρη Αγγέλου. Ο προηγούμενος νικητής του Dancing With The Stars μας κούρασε. Πολύ. Το να προσπαθείς να είσαι υπερβολικά καλός με όλους και να θες να είσαι ο αγαπημένος των συμμετεχόντων κουράζει. Όπως και οι έντονοι μορφασμοί στο πρόσωπό του. Τα σαρδάμ επίσης αρκετά. Θες το άγχος της πρεμιέρας; Θες τη μη εμπειρία στην παρουσίαση; Ο Αργύρης Αγγέλου πάντως μάζεψε αρνητικά σχόλια ιδίως στα social media.
Συνοπτικά:
Τι μας άρεσε
Η παρουσία της Κάτιας Δανδουλάκη στην κριτική επιτροπή ανανεώνοντάς τη
Το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια σε συνδυασμό με τη σιλουέτα της
Το πολύ προσεγμένο πλατό παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές
Η οργάνωση στο στούντιο γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να μην προκληθεί κάποιος εκνευρισμός
Τι δεν μας άρεσε
Το συνεχές και κουραστικό χαμόγελο του Αργύρη Αγγέλου
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και σας το υπενθυμίζουμε
Η απουσία επωνύμων από την πρεμιέρα
Η μεγάλη διάρκεια που είχε (ξεκινώντας από τις 21.15 μέχρι τις 01.15) και δημιούργησε "κοιλιές".

Συμπέρασμα
Το DWTS δεν άλλαξε. Με λίγες πινελιές (βλέπε προσθήκη Κάτιας Δανδουλάκη) το concept μένει το ίδιο. Παρά την κρίση, το θέαμα -τουλάχιστον από κοντά- δεν ήταν φτηνό και είναι ένα από τα ελάχιστα σόου που βγήκαν αυτή τη σεζόν στην ελληνική τηλεόραση. Η διάρκεια κούρασε (λόγω πρεμιέρας) ίσως και μερικά πρόσωπα τα οποία δεν είναι τόσο ενδιαφέροντα (σε σύγκριση με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο προηγούμενο ή Ευγενία Μανωλίδου στο πρώτο).
Τέλος, ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι παρά τη μεγάλη διάρκεια, το μεγαλύτερο μέρος του κοινού στο στούντιο δεν αποχώρησε πριν τη λήξη του σόου. Μόνο οι οικογένειες με μικρά παιδιά, γεγονός που δείχνει ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο πλατό πέρασε καλά. Και ας μην χόρεψε.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X