GREEK REPORTERS: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Στην περιοδεία του “Κάψε το σενάριο” σοκαρίστηκα. Μας έσκιζαν τα ρούχα»

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Στην περιοδεία του “Κάψε το σενάριο” σοκαρίστηκα. Μας έσκιζαν τα ρούχα»


Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Στην περιοδεία του “Κάψε το σενάριο” σοκαρίστηκα. Μας φιλούσαν, μας τραβούσαν, μας έσκιζαν τα ρούχα»
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν ποτέ κινδύνεψε να χάσει τις ισορροπίες της λόγω της αναγνωρισιμότητά της.


«Όταν ξεκινήσαμε την περιοδεία με το "Κάψε το σενάριο" σοκαρίστηκα. Ιδιαίτερα οι νέοι έδειχναν πολλές την αγάπη τους με ανορθόδοξο τρόπο και είχαμε αντιμετωπίσει καταστάσεις...ροκ σταρ. Μας φιλούσαν, μας τραβούσαν, μας έσκιζαν τα ρούχα. Όλο αυτό ήταν έξω από μένα, αλλά το έπαιρνα στην πλάκα, γιατί αλλιώς θα μου γυρνούσε σε αγοραφοβία. Από την άλλη, η τόσο μεγάλη αγάπη του κόσμου με έκανε ευτυχισμένη», δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Όσο για το αν αισθάνθηκε ότι ακούμπησε το όνειρό του. «Όχι, γιατί στο "Κάψε το σενάριο" δεν ένιωσα ποτέ ασφαλής, ίσως και λόγω της φύσης του όλου πρότζεκτ που ήταν αυτοσχεδιασμός. Αν πετυχαίναμε το αστείο, σε απογείωνε, αν όχι, σε στεναχωρούσε. Ήμουν συνέχεια σε εγρήγορση. Αλλά πείραμα πέτυχε γιατί με βοήθησε να απενοχοποιηθώ από το ενδεχόμενο τους λάθους πάνω στη σκηνή».


gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X