GREEK REPORTERS: Tom Cruise: Φοράει κρυφούς πάτους για να δείχνει ψιλότερος

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Tom Cruise: Φοράει κρυφούς πάτους για να δείχνει ψιλότερος


Εκείνος είναι 1,73 κι εκείνη 1,91 (με το δωδεκάποντο) κι όμως στη χτεσινή κοινή τους εμφάνιση με την Κάμερον Ντίαζ, για την πρεμιέρα της ταινίας "Επικίνδυνες Παρέες" στο Τόκιο, κατάφεραν να φαίνονται σχεδόν στο ίδιο ύψος.



Παρότι ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) είναι ήδη γνωστός για τη συνήθεια του να φοράει ειδικούς πάτους μέσα από τα παπούτσια, οι οποίοι του χαρίζουν 3-4 πόντους και πάλι η απλή αριθμητική δεν επαρκεί για να εξηγήσει πώς έγινε αυτό το μαγικό κι έμοιαζε ελάχιστα κοντύτερος από την Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz), η οποία μπορεί να έχει ύψος 1,79, αλλά με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα Jimmy Choo που φορούσε (βλ. φωτο) σίγουρα έφτανε το 1,91.
Ο Τομ με τα τζιν του κι η Κάμερον με σύνολο Bottega Veneta στην πρεμιέρα στο Τόκιο.
Οι κακεντρεχείς θα σπεύσουν να ερμηνεύσουν το μυστηριώδες φαινόμενο λέγοντας ότι η Κάμερον είχε σταθεί ένα σκαλοπάτι πιο κάτω, αλλά και μόνο οι φωτογραφίες τούς κλείνουν το στόμα καθώς αποδεικνύουν ότι οι δύο συμπρωταγωνιστές στέκονταν ακριβώς δίπλα-δίπλα.
Άρα η μόνη εξήγηση που απομένει είναι ότι ο 48χρονος Κρουζ ψήλωσε απότομα! Ίσως η εξέλιξη αυτή να οφείλεται στην ψυχολογική πίεση που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια όντας υποχρεωμένος να εμφανίζεται πάντα στο πλευρό ψηλότερων γυναικών.
Είναι που το 'χει η μοίρα του να ερωτεύεται ψηλές όπως η τωρινή σύζυγος του, Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) που έχει επίσης ύψος 1,79, αλλά και η πρώην του, Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) που μόνο με μπαλαρίνες φτάνει το 1,82. Άλλωστε κυκλοφορώντας στο Χόλιγουντ δεν έχει και πολλές ευκαιρίες να γνωρίσει γυναίκες στο ύψος του. Μία που υπήρχε -η Μίμι Ρότζερς (Mimi Rogers), με ύψος 1,74- την είχε παντρευτεί κι αυτή, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόλις τρία χρόνια αφού δεν έφτανε που του 'πεφτε κοντοστούπα, ήταν και και έξι χρόνια μεγαλύτερη του.


womeonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X