GREEK REPORTERS: Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα

Ανοιξιάτικος ο καιρός της Κυριακής σε όλη τη χώρα ως το απόγευμα, όταν θα σημειωθούν
λίγες τοπικές καταιγίδες σε δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ορεινά με τοπικές καταιγίδες στη δυτική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά με τοπικές καταιγίδες στην ήπειρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στην ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά με τοπικές καταιγίδες στην Θεσσαλία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Δευτέρα η ΕΜΥ προβλέπει αραιές νεφώσεις τοπικά πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ηπείρου της Μακεδονίας και της Θράκης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X