GREEK REPORTERS: Ρυτίδες για κοσμήματα!

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ρυτίδες για κοσμήματα!



Σου είχε περάσει ποτέ η σκέψη απο το μυαλό πως οι σακούλες κάτω απο τα μάτια, οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και γενικά όλα αυτά τα σημάδια στο πρόσωπο μας που
δείχνουν οτι μεγαλώνουμε θα μπορούσαν να γίνουν κοσμήματα; Ενώ οι πιο πολλές γυναίκες φρικάρουν και μόνο στην ιδέα πως κάποια στιγμή θα ''χαλάσει'' η εικόνα τους και είναι έτοιμες να κάνουν πολλά πράγματα για να το εμποδίσουν ή να το κρύψουν υπάρχει η καλλιτέχνης Νόα Ζίλμπερμαν η οποία σχεδίασε μια σειρά κοσμημάτων εμπνευσμένη απο τις ρυτίδες του προσώπου της αλλά και σχεδιασμένη σύμφωνα με αυτές για να γιορτάσει την εικόνα της σήμερα!
Αφορμή για να το κάνει αυτό ήταν τα στοιχεία που έδωσε ο οργανισμός FDA (οργανισμός ελέγχου φαρμάκων και τροφίμων ) σύμφωνα με τα οποία κάθε χρόνο οι εταιρίες καλλυντικών έχουν έσοδα που φτάνουν τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια!
1297 1
1297 2
Κι αυτό γιατί  έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα μόνιμο άγχος και μια ενοχή στις γυναίκες για την παραμικρή ρυτίδα που σε τελική ανάλυση είναι κάτι φυσιολογικό αφού το σώμα μας μεγαλώνει και αλλάζει. Η Νόα δήλωσε πως το να παρατηρεί έντονα το πρόσωπο της και τις αλλαγές του μέχρι να αποφασίσει τι θα δημιουργήσει ήταν σαν να ψάχνει ίχνη στο προσωπικό της αστρολογικό χάρτη ο οποίος καθορίστηκε την ημέρα που γεννήθηκε.
1297 4
Και τα αποτελέσματα αυτής της αναζήτησης ήταν μια συλλογή απο τέσσερα χρυσά κοσμήματα με αληθινή γοητεία τα οποία δεν είναι προς πώληση αλλά περνάνε το μήνυμα τους.  Δείτε και στο παρακάτω βίντεο τον τρόπο που δουλεύει.





marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X