GREEK REPORTERS: Καλοκαιρινός αλλά συννεφιασμένος ο καιρός με τοπικές βροχές

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινός αλλά συννεφιασμένος ο καιρός με τοπικές βροχές



Για σήμερα Πέμπτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια και πιθανώς το απόγευμα στα δυτικά ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα
κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 εως 32 βαθμούς κελσίου, ενω στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για βροχές το πρωί και σταδιακή βελτίωση απο το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι αρχικά βροχερός. Συγκεκριμένα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανώς πρόσκαιρα στη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και αναμένεται βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο,αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό στα ορεινά να σημειωθούν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και βροχερός,ειδικά το πρωί. Συγκεκριμένα, στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κέλσιου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται γενικά από 22 έως 31 βαθμούς κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα φτάσει μέχρι και 34 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 22 και 32 βαθμούς κελσίου.
Για αύριο Παρασκευή, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενω η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X