GREEK REPORTERS: Νέο σοκ στο Ρέθυμνο - Βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες και κορίτσια μέσα στις τουαλέτες !

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Νέο σοκ στο Ρέθυμνο - Βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες και κορίτσια μέσα στις τουαλέτες !

Νέο σοκ στο Ρέθυμνο - Βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες και κορίτσια μέσα στις τουαλέτες !


Μία ακόμη υπόθεση που προκαλεί αναβρασμό στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ώρες με την σύλληψη ενός 32χρονου λογιστή ο οποίος είχε τοποθετήσει μικροκάμερες στις τουαλέτες καταστημάτων διασκέδασης καταγράφοντας τις ιδιωτικές στιγμές γυναικών και ανήλικων κοριτσιών!

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετιλύχθηκε όταν η ιδιοκτήτρια καταστήματος που σύχναζε ως θαμώνας αντιλήφθηκε τη δράση του καθώς τον εντόπισε να τοποθετεί στις τουαλέτες μια μικροκάμερα. Η γυναίκα φαίνεται πψς ενημέρωσε και τους ιδιοκτήτες άλλων καταστημάτων της περιοχής στα οποία σύχναζε ο 32χρονος ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Ο 32χρονος συνελήφθη χτες το απόγευμα ενώ στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και το γραφείο του εντοπίστηκε ψηφιακό υλικό που είχε ληφθεί απο τις τουαλέτες διαφόρων καταστημάτων αναψυχής της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ρεθεμνιώτικα Νέα βρέθηκαν τουλάχιστον 30 βίντεο στο υλικό των οποίων υπήρχαν γυναίκες και νεαρά κορίτσια που είχε βιντεοσκοπήσει σε ιδιωτικές τους στιγμές. Επίσης εντοπίστηκαν και βίντεο όπου καταγράφονται ιδιωτικές στιγμές του 32χρονου με διάφορες γυναίκες που δεν αποκλείεται να είχε ληφθεί εν αγνοία τους.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται: 

Συνελήφθη, χθες  το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ότι νεαρό άτομο τοποθετεί παράνομα σε τουαλέτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο, φορητές συσκευές (μικροκάμερες) καταγραφής εικόνας και ήχου, αστυνομικοί, εντόπισαν, τον 32χρονο και τον προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος είχε εγκαταστήσει δύο συσκευές καταγραφής εικόνας και ήχου οι οποίες και κατασχέθηκαν, στις τουαλέτες δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με τις οποίες κατέγραφε ευαίσθητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σχετιζόμενα με το πεδίο της υγείας και της γενετήσιας ζωής, αρκετών καταγεγραμμένων ατόμων κυρίως, γυναικών και ανηλίκων.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία αλλά και στον χώρο εργασίας του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος με πλήθος ψηφιακών αρχείων ήχου και εικόνας προερχόμενα από παράνομες καταγραφές
ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων περίπου
μία συσκευή επεξεργασίας ακατέργαστης κάνναβης (grinder)
τρεις κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών
πέντε (5) φορητοί – εξωτερικοί σκληροί δίσκοι
τρεις φορητές συσκευές καταγραφής και αποθήκευσης ήχου και εικόνας
πλήθος καρτών μνήμης, CD και DVD καταγραφής.
Ο 32 χρόνος, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X