GREEK REPORTERS: Στο εξοχικό της Reese Witherspoon ο Robert Pattinson;

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Στο εξοχικό της Reese Witherspoon ο Robert Pattinson;


Ο Robert Pattinson φέρεται να έχει βρει καταφύγιο στο εξοχικό της Reese Witherspoon, στο Ojai της Καλιφόρνια, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από όλους, μετά τη δημοσιοποίηση της απιστίας της αγαπημένης του Kristen Stewart με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Witherspoon
προσέφερε στο νεαρό σταρ, και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “Water for Elephants”, το εξοχικό της ώστε να μπορέσει να μείνει μόνος του και να σκεφτεί. Πηγές από το περιβάλλον του 26χρονου ηθοποιού αναφέρουν προς τα δημοσιεύματα πως ο Pattinson είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν ξέρει τι να κάνει σε ότι αφορά τη σχέση του με την Stewart.
Από την πλευρά της, η 22χρονη Kristen Stewart, όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα επικαλούμενα πηγές από το περιβάλλον της, προσπαθεί  με κάθε τρόπο να σώσει τη σχέση της με τον Pattinson.
Την περασμένη εβδομάδα, περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες της Kristen Stewart με το σκηνοθέτη Rupert Sanders σε τρυφερές στιγμές. Οι δυο τους, με δημόσιες ανακοινώσεις τους παραδέχθηκαν πως είχαν παράνομο δεσμό. Η δε Stewart έκανε λόγο για μια μεμονωμένη στιγμή στην οποία υπέπεσε σε λάθος κρίση, υπογραμμίζοντας πως το μόνο πρόσωπο που αγαπάει και σέβεται είναι ο Robert Pattinson.
Η ηθοποιός ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον αγαπημένο της για την απιστία της, ωστόσο ο Pattinson από τότε έχει παραμείνει απομονωμένος και δεν επιθυμεί να μιλήσει μαζί της.

ant1online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X