GREEK REPORTERS: Η άπιστη Kristen Stewart στα πόδια του Robert Pattinson!

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η άπιστη Kristen Stewart στα πόδια του Robert Pattinson!


Παρά τον ξαφνικό και θυελλώδη χωρισμό τους, η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson φαίνεται ότι εξακολουθούν να έχουν επαφές.

Σύμφωνα με το περιοδικό «People», οι πρωταγωνιστές της ταινίας "Twilight" άρχισαν και πάλι να μιλάνε το περασμένο σαββατοκύριακο μετά τον καταιγισμό μηνυμάτων και κλήσεων που δέχτηκε ο Robert από την 22χρονη ηθοποιό.

Παρά τα παρακάλια της, ο 26χρονος ηθοποιός δε φαίνεται να «λυγίζει» και σύμφωνα με πηγές «ο Rob δε θα μπορέσει να ξεπεράσει το χωρισμό».

Μάλιστα, ο Robert φαίνεται ότι ενοχλήθηκε πάρα πολύ όταν διάβασε τη δημόσια συγνώμη της Stewart και πηγή αναφέρει στο «Us Weekly» ότι «Διάβασε τη δήλωση της στο διαδίκτυο και εκνευρίστηκε που η Kristen μιλούσε στα μέσα και εκείνος είναι το τελευταίο άτομο που ενημερώνεται για αυτό».

«Ο Rob είπε ότι κάτι είχε υποψιαστεί μιας και η Kristen ήταν πάντα πολύ χαλαρή με το τηλέφωνό της, ενώ τον τελευταίο καιρό αντιδρούσε πολύ περίεργα», ήταν μια ανώνυμη δήλωση που δέχτηκε το περιοδικό. «Εκείνη τον διαβεβαίωνε ότι δε συμβαίνει κάτι… Είναι αηδιασμένος γιατί είχε προαίσθημα για τον σκηνοθέτη».

Μιας και σε λίγους μόνο μήνες αναμένεται η πρεμιέρα της ταινίας "Twilight Saga, υπάρχει μια μεγαλύτερη πίεση στο να βρεθεί μια λύση ανάμεσα στο ζευγάρι. «Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να το ξεπεράσουν», δηλώνει κοντινός άνθρωπος της Kristen στο «People», «αλλά ο Robert είναι το μόνο που νοιάζει αυτή τη στιγμή την Kristen. Τον αγαπάει πάρα πολύ. Θα έκανε τα πάντα για να το ξεπεράσουν και να είναι και πάλι μαζί».



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X