GREEK REPORTERS: Κόντρα Χρυσής Αυγής - Δήμου Αθηναίων για τη διανομή τροφίμων

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Κόντρα Χρυσής Αυγής - Δήμου Αθηναίων για τη διανομή τροφίμων


Κόντρα Χρυσής Αυγής - Δήμου Αθηναίων για τη διανομή τροφίμων
Άθλια διαταγή απαγόρευσης της διανομής τροφίμων από το δήμαρχο των μεταναστώ Γ. Καμίνη: Αυτή είναι η απάντηση της Χρυσής Αυγής με αφορμή τη
δωρεάν διανομή τροφίμων από στελέχη του κόμματος το πρωί στην πλατεία Συντάγματος και το γεγονός ότι ο δήμος Αθηναίων αρνήθηκε να δώσει άδεια,.
Η κόντρα έμεινε βέβαια στα χαρτιά καθώς η διανομή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο δήμος Αθηναίων είχε αρνηθεί θεωρώντας ότι η πρώτη πλατεία της χώρας δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους δράσεις και αντιπροτείνοντας άλλα σημεία της πόλης.
Η Χρυσή Αυγή αντίθετα προχώρησε στη διανομή τροφίμων σε Έλληνες και μόνο πολίτες και τόνισε στην ανακοίνωσή της για την κόντρα με το Δήμο Αθηναίων:  «Η απάντηση  δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή».
«Το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν είναι θέμα δημόσιας επίδειξης. Τα συσσίτια στην κεντρική πλατεία της χώρας μεταφέρουν την εικόνα μιας πόλης σε απόλυτη κατάρρευση», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο διευθυντής του γραφείου τύπου του δήμου, Γιώργος Σταματόπουλος και προανήγγειλε την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης του δήμου που θα αποδοκιμάζεται η αυθαίρετη κατάληψη του χώρου.
Τα χρήματα για την αγορά των τροφίμων προέρχονται από τη βουλευτική αποζημίωση των ιδίων των βουλευτών και αγοράστηκαν από έλληνες παραγωγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X