GREEK REPORTERS: Σάρωσε ο "Gangman Style" στα Βραβεία Mtv

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Σάρωσε ο "Gangman Style" στα Βραβεία Mtv























Με οικοδέσπονα την λαμπερή Heidi Klum, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Φρανκφούρτη η εντυπωσιακή τελετή απονομής των MTV EMA, στην οποία έδωσαν το παρών διασημότητες από τον χώρο της μουσικής και όχι μόνο.

Το βραβείο καλύτερου video απονεμήθηκε στον Psy για την επιτυχία του "Gangnam Style", ενώ το βραβείο MTV EMA στην κατηγορία του best rock κατέκτησαν οι Linkin Park.

Η νεαρή τραγουδίστρια Taylor Swift απέσπασε τα βραβεία τραγουδίστριας της χρονιάς, καλύτερου live και καλύτερου look, ενώ το βραβείο καλύτερου τραγουδιού πήγε στο "Call me Maybe" της νεοανερχόμενης Carly Rae Jepsen. Η Jepsen απέσπασε και το βραβείο καλύτερου MTV Push.

Ο Justin Bieber απέσπασε τα βραβεία καλύτερου τραγουδιστή, καλύτερου pop καλλιτέχνη και καλύτερου world stage. Ο νεαρός σταρ δεν ήταν παρών για να παραλάβει τα βραβεία του, ωστόσο ευχαρίστησε μέσω video τους θαυμαστές του για την τιμή που του έγινε.

Η Alicia Keys παρουσίασε το βραβείο παγκόσμιου ινδάλματος στην εκλιπούσα Whitney Houston για την προσφορά της στον χώρο της μουσικής. Για την Houston παρουσιάστηκε ένα ειδικό video με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και ορισμένους απο τους πιο σημαντικούς σημερινούς τραγουδιστές να μιλούν για το ταλέντο και την επιρροή της στη μουσική.

Οι One Direction κατέκτησαν τα βραβεία καλύτερου νέου καλλιτέχνη και μεγαλύτερων θαυμαστών. 
Το βραβείο καλύτερου hip hop καλλιτέχνη έλαβε η Nicki Minaj, ενώ το αντίστοιχο βραβείο στην κατηγορία electronic απέσπασε ο David Guetta. 

Η Lana del Rey αναδείχθηκε καλύτερη εναλλακτική καλλιτέχνις. Στην κατηγορία Worldwide Act, νικητής αναδείχθηκε ο Han Geng.

Επί σκηνής για να τραγουδήσουν βρέθηκαν οι fun., Carly Rae Jepsen, Alicia Keys, No Doubt, Psy, The Killers, Muse, Pitbull. Χρέη παρουσιαστών βραβείων στην λαμπερή τελετή απονομής εκτέλεσαν μεταξύ άλλων και οι διάσημοι Lana del Rey, Kim Kardashian, οι αδελφοί Jonas, κ.ά.

Την τελετή απονομής των ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων του MTV άνοιξε η Rita Ora, και έκλεισε η Taylor Swift, με την επιτυχία της "We Are Never Ever Getting Back Together".

ANT1.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X