GREEK REPORTERS: Ο Θάνος Μικρούτσικος τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Ρυθμό stage

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ο Θάνος Μικρούτσικος τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Ρυθμό stage


Ο Θάνος Μικρούτσικος τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου στο Ρυθμό stage
Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου ο Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου θα εμφανιστούν εκτάκτως στη μουσική σκηνή «Ρυθμός» για να
τιμήσουν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Τώρα που οι ένοχοι προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τους πάντες για να κάνουν την ενοχή τους μικρότερη είναι χρέος για όσους έζησαν τα γεγονότα εκείνα από μέσα να θυμηθούν.
Γιατί «όταν η μνήμη επιστρέφει εκδικείται»
Ο Θάνος Μικρούτσικος θα προσθέσει ειδικά για τη μέρα αυτή στο πρόγραμμά τους ένα αφιέρωμα στο Πολιτικό Τραγούδι με τραγούδια που έγραψε στα χρόνια της δεκαετίας του ΄70. Τραγούδια διαχρονικά με μια φόρμα που δεν κόλλησε στην εποχή που γράφτηκε και δεν αφορά μόνο την μνήμη των παλιότερων αλλά λειτουργεί ως ζώσα μουσική του σήμερα.
Τα Σάββατα του Δεκέμβρη (1,8,15,22) ο Θάνος Μικρούτσικος επέλεξε την μουσική σκηνή Ρυθμός για να εμφανισθεί στην Αθήνα μαζί με τη Ρίτα Αντωνοπούλου. Οι καλλιτέχνες ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους σε πόλεις της περιφέρειας με εντυπωσιακά αποτελέσματα και από πλευράς προσέλευσης αλλά και αποδοχής από το κοινό.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τραγούδια του Μικρούτσικου από το πλούσιο ρεπερτόριο που διαθέτει σε κείμενα Μπρεχτ, Μπίρμαν, Καββαδία, Ελευθερίου, Αλκαίου, Τριπολίτη, Νικολακοπούλου, Ιωάννου κ.α.
Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, 16346 Ηλιούπολη, Τηλέφωνο: 210 9750060, www.rythmos-stage.gr, Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)
Χορηγοί επικοινωνίας: Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 – Μελωδία 99,2 –ΒΗΜΑfm - Iefimerida.gr – Musiccorner.gr – E-go.gr – Ogdoo.gr – E-orfeas.gr – Tralala.gr – Tottblog.com – Go-out.gr – Tranzistoraki.gr – Musicity.gr –Mixgrill.gr – Korifogrami.gr

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X