GREEK REPORTERS: Η Παπαρίζου προετοιμάζεται για την Eurovision

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Η Παπαρίζου προετοιμάζεται για την Eurovision

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στο «Melodifestivalen», την εκπομπή από την οποία προκύπτει ο εκπρόσωπος της Σουηδίας στην Eurovision, ετοιμάζει η Έλενα Παπαρίζου, που διαγωνίζεται το
Σάββατο που μας έρχεται!
«Δεν αφήνω την Eurovision του 2001 ή του 2005 να με επηρεάσει. Αισθάνομαι ότι τώρα κάνω το ντεμπούτο μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να κάνω το καλύτερο! Θα είμαι πολύ χαρούμενη αν επιλεγώ να εκπροσωπήσω την Σουηδία», λέει στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού η τραγουδίστρια.
paparizou1.jpg

Με το τραγούδι «Survivor» -που «υπογράφουν οι Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm και Sharon Vaughn- η Έλενα θα εμφανιστεί στην πρώτη βραδιά του «Melodifestivalen», αυτό τοΣάββατο, 1 Φεβρουαρίου.

paparizou2.jpg

Θα ακολουθήσουν άλλες τρεις εκπομπές (στις 8, 15 και 22 Φεβρουαρίου), από τις οποίες οι δύο πρώτοι σε ψήφους προκρίνονται απευθείας στον τελικό, ενώ την 1η Μαρτίου διεξάγεται η «δεύτερη ευκαιρία», στην οποία διαγωνίζονται ο τρίτος και ο τέταρτος κάθε εκπομπής. Η απόφαση για το ποιόν θα στείλει η Σουηδία τον Μάιο στην Κοπεγχάγη θα ληφθεί στον τελικό του «Melodifestivalen», στις 8 Μαρτίου.

Εκτός, όμως, από την Eurovision, η Έλενα έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις και της συνεντεύξεις της καθώς ετοιμάζει το δεύτερο αγγλόφωνο album της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου!
paparizou3.jpg

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X