GREEK REPORTERS: Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με χιόνια και καταιγίδες

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με χιόνια και καταιγίδες

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα
Νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας από σήμερα και όλο το Σαββατοκύριακo. Η ΕΜΥ εξέδωσε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από τις πρώτες πρωινές ώρες
της Κυριακής (02/02) από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και τους θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Σήμερα Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.
1998695 533 355
Τα φαινόμενα βαθμιαία από το απόγευμα και από τα δυτικά θα ενταθούν, θα εκδηλωθούν καταιγίδες ενώ τη νύχτα χιόνια θα πέσουν και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.
Αύριο Κυριακή (02/02)
Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και πιθανόν πρόσκαιρα στην Ανατολική Στερεά και στην Εύβοια.
kategida1
Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά-ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Εύβοιας και πιθανόν της Θεσσαλίας.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί στα βόρεια, ανατολικοί-νοτιοανατολικοί στα νότια και η έντασή τους θα ϕθάνει κατά τόπους τα 8 μποϕόρ.
Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από την Δευτέρα.



newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X