GREEK REPORTERS: Η σκληρή απάντηση της Πέννυς Σταθάκη στη Μαρία Μπακοδήμου(VID)

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η σκληρή απάντηση της Πέννυς Σταθάκη στη Μαρία Μπακοδήμου(VID)


Desktop7
Η ηθοποιός Πέννυ Σταθάκη μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook απάντησε στα σχόλια της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου που έγιναν κατά την διάρκεια της χθεσινής εκπομπής τους.


Συγκεκριμένα οι δύο παρουσιαστές έκαναν ειρωνικά σχόλια σε βίντεο που προέβαλαν για το ντύσιμό της. Η ηθοποιός απάντησε στην Μαρία Μπακοδήμου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, λέγοντας τα εξής:  “Λυπάμαι τους διασκεδαστές- μάλλον λίγο ηθοποιιούς ,μάλλον λίγο δημοσιογράφους ..της εν λόγω εκπομπής του Star.. που επιβιώνουν κάνοντας montaze και απομωνόντας ”ατάκες” ..από ολοκληρωμένες συνεντεύξεις προκειμένου να φανούν ”χαριτωμένοι”…Κυρία Μπακοδήμου δεν έχω νεύρα ποτέ Εγώ…..”Ειμαι απόλυτα ικανοποιημένη σαν γυναίκα…φροντίστε λίγο την πνευματικότητα σας…δε θα ξεχάσω ποτέ την αποτυχημένη παρουσία σας ..στην Eurov ..κλαίω από τα γέλια ..όταν σας θυμάμαι ..άσε μας καλή μου “




Η Πέννυ Σταθάκη στο δημοσίευμα που απαντά στη Μαρία Μπακοδήμου αναφέρεται και στο λάθος που είχε κάνε η παρουσιάστρια, όταν παρουσίαζε την Eurovision το 2007 όπου αναφερόμενη στην παρουσίαση της Fyrom την προσφώνησε ως "Μακεδονια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X