GREEK REPORTERS: Οι υποψήφιοι των αποψινών Grammy που έχουν εμπλακεί σε σεξουαλικά σκάνδαλα

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Οι υποψήφιοι των αποψινών Grammy που έχουν εμπλακεί σε σεξουαλικά σκάνδαλα


Ποιοι υποψήφιοι των αποψινών Grammy έχουν εμπλακεί σε σεξουαλικά σκάνδαλα;
Απόψε τα Grammy θα δοθούν στους πιο ταλαντούχους entertainers της χρονιάς κι εμείς κοιτώντας τις λίστες με τους υποψηφίους βρήκαμε πως οι περισσότεροι stars φέτος έχουν κάτι κοινό... Μας έχουν απασχολήσει με σκάνδαλα ερωτικής φύσεως ή διαφορετικά θα λέγαμε ότι είναι υπερσεξουαλικοί...



Robin Thicke

Πέρσι τέτοιο καιρό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία που παρ' ολίγο να του στοιχίσει την οικογενειακή του ευτυχία. Στη φωτογραφία ο λιγάκι μεθυσμένος Robin κρατούσε από τη μέση μια sexy ξανθιά κοπέλα. Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα... Όμως ο καθρέφτης πίσω τους πρόδιδε πως τελικά δεν κρατούσε τη μέση της, αλλά τα οπίσθιά της! Ο παντρεμένος με την Paula Patton και πατέρας δύο παιδιών είναι ένα κινητό υπερσεξουαλικό σκάνδαλο.


Rihanna

Η Rihanna που είναι υποψήφια για την κατηγορία καλύτερο pop duet για τον single Stay συμμετείχε στο διασημότερο τρίο της χρονιάς. Αφού βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τον Chris Bown για τον ξυλοδαρμό της μετά τον δέχτηκε πίσω, γνωρίζοντας ότι εκείνος συνέχιζε να βλέπει την πρώην του Karrueche Tran. Ακόμη η γλυκιά κατά τα άλλα Rihanna έχει συνδέσει το όνομά της με αρκετούς hip hop καλλιτέχνες όπως τον Drake και πολλούς ακομη.

Justin Timberlake

O Justin επέστρεψε πέρσι στα μουσικά πράγματα και γι αυτό φέτος προβλέπεται να φεύγει από την τελετή με αρκετά Grammy στην αγκαλιά του. Ο πρώην κύριος Nsync έχει στην καριέρα του αρκετά δημοσιεύματα περί απιστίας εις βάρος της Jessica Biel. Άλλωστε τα μέλη του συγκροτήματος του τον φωνάζουν: "Τrousersnake". H μετάφραση είναι περιττή....

Pink

Πλέον η Pink είναι μαμά και σύζυγος του Carey Hart αλλά η σχέση τους δεν ήταν καθόλου εύκολη όλα τα χρόνια. Κατά την διάρκεια των χωρισμών τους η Pink έτρεχε στην αγκαλιά του Tommy Lee και του Kristanna Loken, καθιστώντας της ένα όχι και τόσο ήρεμο κορίτσι της pop.


Taylor Swift

Mην σας ξεγελά το αγγελικό της πρόσωπο. H Taylor Swift αλλάξει συντρόφους με τη συχνότητα που αλλάξει εσώρουχο κάποιος που λατρεύει την καθαριότητα! Και αφού τους αλλάζει μετά γράφει και ένα πικρόχολο τραγούδι για αυτούς, που γίνεται επιτυχία, και γινόμαστε όλοι μάρτυρες των ερωτικών της διαφορών.

Jay-Z

Πριν παντρευτεί τη βασίλισσα Beyonce και πριν γίνει ο τρυφερός μπαμπάς της Blue Ivy, ο Jay Z σύμφωνα με δημοσιεύματα απέκτησε πριν εννέα χρόνια παιδί εκτός γάμου με τo μοντέλο από το Trinidad, Shanelle Scott. Όπως δημοσιεύτηκε μετά τη γέννησή του της έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια στην Shanelle για να κρατήσει μυστική την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού και να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά. Όπως και έκανε.

Katy Perry

Η Katy Pery παντρεύτηκε τον εθισμένο στο σεξ Russell Brand και όταν εκείνος την χώρισε εκείνη προχώρησε τη ζωή της με τον άλλο διάσημο γυναικά John Mayer. Το λάθος της είναι πως πάντα διαλέγει άντρες ακατάλληλους για εκείνη.




queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X