GREEK REPORTERS: «Δεν έχω δεσμό με τον David Beckham»

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

«Δεν έχω δεσμό με τον David Beckham»

Με το ζόρι σκάνδαλο ή... όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά; Η τραγουδίστρια της όπερας Katherine Jenkins αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες που
τη συνδέουν με τον βρετανό άσσο του ποδοσφαίρου David Beckham

Η 32χρονη Katherine εξήγησε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι θέλει να ξεκαθαρίσει την θέση της πριν ξεσπάσει σκάνδαλο χωρίς να υπάρχει.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει καμία αναφοράαπό τον ξένο Τύπο, που να αφορά κάποια υποτιθέμενη σχέση τους.

«Αγαπητοί φίλοι μου, διάβασα κάποιες φριχτές φήμες και θέλω η ίδια να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι διατηρώ παράνομο δεσμό με τον David Beckham», τουίταρε η Jenkins και τόνισε ότι αισθάνεται βαθιά πληγωμένη.

Στη συνέχεια έδωσε μόνη της επιπλέον υλικό για να σας ενημερώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας…

«Συνάντησαν τον David δύο φορές: μία στα Μετάλλιο τιμής στις ΗΠΑ το 2010 και άλλη μία φορά σε μία κοινή βραδινή έξοδό μας το Φλεβάρη του 2012», έγραψε και έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν ήταν μόνοι τους, αλλά συνοδεύονταν από μεγάλη παρέα.

Και κατέληξε: «Είμαι απολύτως ξεκάθαρη. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ μόνη, ούτε ποτέ στο παρελθόν έκλεισα κάποιο ραντεβού μαζί του».

Άσχετα από τις δηλώσεις της Katherine Jenkins, να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 37χρονου ποδοσφαιριστή, που είναι παντρεμένος με τη Victoria Beckham και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, συνδέεται με κάποια λαμπερή κυρία της showbiz.

Το Απρίλιο του 2004, το tabloid News of the World είχε υποστηρίξει ότι ο ποδοσφαιριστής των LA Galaxy διατηρούσε δεσμό με την πρώην προσωπική βοηθό του Rebecca Loos. Μία εβδομάδα αργότερα, το μοντέλο Sarah Marbeck είχε ισχυριστεί ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά δύο φορές μαζί του.

Ο David Beckham είχε αρνηθεί και τους δύο ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους «γελοίους και ανυπόστατους». 

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X