GREEK REPORTERS: Διάσημο μοντέλο πρόσωπο- "κλειδί" στην συμμορία με τις Πόρσε

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Διάσημο μοντέλο πρόσωπο- "κλειδί" στην συμμορία με τις Πόρσε


Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι επώνυμοι της showbiz, αφού ξεκινάει η ακροαματική διαδικασία για μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών, που συντάραξε το πανελλήνιο.
 
Στο εδώλιο θα καθίσουν συνολικά 20 άτομα, που μοίραζαν κοκαΐνη στους διάσημους, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει η βίαιη προσαγωγή πασίγνωστου μοντέλου, που θεωρείται μάρτυρας- κλειδί.
 
Πρόκειται για νεαρή γυναίκα, που μεσουρανούσε στις πασαρέλες ως μοντέλο και έχει αποτελέσει κατά καιρούς την μούσα πολλών γνωστών σχεδιαστών. Για την κοπέλα έχει διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή της μετά το αίτημα του συνηγόρου ενός από τους κατηγορουμένους. Αν και αυτή την φορά δεν παρουσιαστεί στο δικαστήριο, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και έξι μήνες για απείθεια!
 
Από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους οι πέντε φέρονται να είναι βασικά μέλη της αδίστακτης συμμορίας, που κυκλοφορούσε με Porsche και σκορπούσε τον θάνατο. Οι ποινές αναμένεται να είναι πολύ βαριές και σε ορισμένες περιπτώσεις θα φτάσουν και την ισόβια φυλάκιση.
 
Η είδηση για την εξάρθρωση της πολυμελούς σπείρας έσκασε σαν βόμβα το 2010, προκαλώντας αναβρασμό στα στέκια των επωνύμων. Εγκέφαλος της σπείρας φέρεται ένας 36χρονος Ελληνοκαναδός, γνωστός με το ψευδώνυμο «Άλεξ».
 
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X