GREEK REPORTERS: Άγρια δολοφονία ηθοποιού του Bollywood από συναδέλφους της

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Άγρια δολοφονία ηθοποιού του Bollywood από συναδέλφους της



Θύμα απαγωγής και δολοφονίας από δύο συναδέλφους της έπεσε η 26χρονη ηθοποιός του Μπόλιγουντ Μεναξί Ταπάρ, το πτώμα της οποία βρέθηκε αποκεφαλισμένο σε δεξαμενή νερού.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, o 36χρονος Αμίτ Τζαισβάλ και η φίλη του Πρέτι Σουρίν, αποφάσισαν να απαγάγουν την Ταπάρ, με την οποία γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας τρόμου «404», μετά από διηγήσεις της για τα περιουσιακά στοιχεία και την κοινωνική θέση της οικογένειας της.

Οι δράστες κάλεσαν τη νεαρή ηθοποιό σε εκδρομή σε μια μικρή πόλη στα σύνορα της Ινδίας με το Νεπάλ, γνωστή για τους βουδιστικούς ναούς της, όπου την κρατούσαν όμηρο, μέχρι η οικογένειά της να καταθέσει τις 22.056,70 ευρώ (1.500.000 ρουπίες), που ζητούσαν ως λύτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, εκβίαζαν τη μητέρα της, ότι αν δεν πληρώσει όσα ζητούσαν θα υποχρέωναν την 26χρονη να πάρει μέρος σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Αν και τα χρήματα τελικά δόθηκαν στους δράστες, μέσω κατάθεσης στο λογαριασμό της Ταπάρ, εκείνοι τη σκότωσαν , στραγγαλίζοντάς και στη συνέχεια αποκεφαλίζοντάς την. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν το κεφάλι της σε τσάντα που πέταξαν από το παράθυρο πούλμαν που τους μετέφερε πίσω στη Βομβάη, ενώ το σώμα της βρέθηκε πεταμένο σε δεξαμενή νερού.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χέρια των αρχών, ενώ όταν συνελήφθησαν ομολόγησαν το έγκλημά τους.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X