GREEK REPORTERS: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου(pics)

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου(pics)



Μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα και φωνάζοντας τη λέξη «αθάνατος», οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία, ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής,Δημήτρης Μητροπάνος.
Από το πρωί,
άτομα κάθε ηλικίας, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, περίμεναν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή. Η σωρός του Δημήτρη Μητροπάνου είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Λαζάρου, από τις δέκα το πρωί.
Τραγικές φιγούρες, οι γυναίκες της ζωής του, η σύζυγός του Βένια και οι δύο του κόρες, Αναστασία και Μυρσίνη, καθώς και η αδελφή του, η οποία το 2008 του χάρισε έναν από τους νεφρούς της. Στην κηδεία παρευρέθησαν άνθρωποι από όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους, μεταξύ τους, η καλή του φίλη και συνεργάτιςΠέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, ο Γιάννης Κότσιρας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Πασχάλης Τερζής, ο Λάκης Λαζόπουλος και αρκετοί άλλοι! Τα χείλη όλων «ξερά και μουδιασμένα», αφού ξέρουν ότι έφυγε ο άνθρωπος που τραγούδησε την «εθνική μας μοναξιά». Ξέρουν όμως επίσης ότι η φωνή του δεν γίνεται να σιγήσει! Καλό ταξίδι!






















πηγή: gossip-tv.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X