GREEK REPORTERS: Αντ. Σαμαράς: Δύσκολη η βιώσιμη κυβέρνηση, παλεύουμε για τη δημιουργία της

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αντ. Σαμαράς: Δύσκολη η βιώσιμη κυβέρνηση, παλεύουμε για τη δημιουργία της

Το μετεκλογικό τοπίο δυσκολεύει πολύ το σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης, παρόλα αυτά παλεύουμε για τη δημιουργία της, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς κάνοντας έναν απολογισμό του μετεκλογικού τοπίου σημείωσε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι ικανοποιητικό για την παράταξη ωστόσο πρόσθεσε ότι το «ΠαΣοΚ ως κύριος υπεύθυνος» της σημερινής κατάστασης γνώρισε αληθινή «συντριβή».

Οπως είπε, «ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε μεν τη δεύτερη θέση, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ευθύνες του, από την επομένη των εκλογών ομολόγησε ότι δεν έχει πρόγραμμα». «Κόμμα εξουσίας χωρίς ευθύνες εξουσίας δεν έχει υπάρξει ούτε πρόκειται να υπάρξει», συνέχισε.

Παράλληλα, τόνισε ότι η παράταξη θα υποστηρίξει την καλύτερη δυνατή λύση και πρόσθεσε ότι «η πρόταση του Φώτη Κουβέλη αγγίζει τη δική μας πρόταση» σημειώνοντας τρία σημεία συμφωνίας, δηλ. την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και τη συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ σε μια τέτοια κυβέρνηση



tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X