GREEK REPORTERS: Απαγόρευσαν την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Απαγόρευσαν την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής



Χωρίς site έχει μείνει η Χρυσή Αυγή, καθώς η πλατφόρμα WordPress, όπου φιλοξενείτο το blog της οργάνωσης, αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία του, λόγω παραβίασης των όρων χρήσης, όπως αναγράφεται σχετικά.


Η εν λόγω σελίδα λειτουργούσε ως ο επίσημος ιστότοπος του κόμματος- εκεί υπήρχαν οι θέσεις, οι ανακοινώσεις και τα δημοσιεύματα από την εφημερίδα της οργάνωσης.

Σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής με τίτλο «Η "δημοκρατία" τους δεν αντέχει την αλήθεια» γίνεται λόγος για «λασπολογούντα» κανάλια, τα οποία «αποφάσισαν να βάλουν τα μεγάλα μέσα και να φροντίσουν να φιμωθεί η Φωνή της Αλήθειας, η Φωνή της Χρυσής Αυγής». 

Σχολιάζοντας την παύση λειτουργίας της σελίδας σημειώνεται 
ότι «είναι προφανές πως το μόνο που παραβιάστηκε ήταν κάποια μεγάλα συμφέροντα και όχι οι κανόνες λειτουργίας. Ο πόλεμος του συστήματος δεν μας σταματά. Ο πόλεμος του συστήματος μας Τιμά, μας δείχνει ότι είμαστε σε σωστό δρόμο. Δεν σταματάμε, δεν υποχωρούμε. Μέχρι την τελική Νίκη».

Δεν έγιναν γνωστοί οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν την WordPress στην απόφαση αυτή, ωστόσο την Τετάρτη η οργάνωση -μέσω της ιστοσελίδας της- εξαπέλυσε απειλές προς τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας

Υπό τον τίτλο "Απάντηση προς τους υπάλληλους των Νταβατζήδων" και υπότιτλο "και συνυπεύθυνους για τη δυστυχία μας", η οργάνωση εξαπολύει συλλήβδην επίθεση στα ΜΜΕ της χώρας.

Οι συντάκτες της ανακοίνωσης, αφού σημειώνουν ότι «η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει», τονίζουν ότι «ένα 7% σας γύρισε την πλάτη. Συνεχίστε έτσι και το 7% θα γίνει 17%, 27% και πάει λέγοντας». 

Και καταλήγουν με την απειλή: «Και τότε δε θα εγερθείτε, θα κατέλθετε!».


nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X