GREEK REPORTERS: Για ποια σταρ είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Άει στο διάολο ξεφτιλισμένη» [βίντεο]

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Για ποια σταρ είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Άει στο διάολο ξεφτιλισμένη» [βίντεο]



Από τα ρούχα του βγήκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας, στέλνοντας στο διάολο διάσημη σταρ, χωρίς μάλιστα να φταίει η κακομοίρα.

Αφορμή στάθηκε ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό mou» για την ετήσια εκδήλωση μόδας και τέχνης στη Νέα Υόρκη, το οποίο παρουσίαζε τα ντυσίματα των A-list επωνύμων που έδωσαν το «παρών». Όταν ήρθε η σειρά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία ομολογουμένως δεν έκανε και την καλύτερή της εμφάνιση, με ένα φόρεμα που έμοιαζε με καναπέ, ο δημοσιογράφος θυμήθηκε ότι κάπου είχε ακούσει για αυτήν πως απέκτησε τις δίδυμες κόρες της μέσω παρένθετης μητέρας, για να μη χαλάσει το σώμα της.
«Άει στο διάολο ξεφτιλισμένη», της είπε λοιπόν ο Λιάγκας και ξεκίνησε να την... «στολίζει», υποστηρίζοντας με τον τρόπο του όλες εκείνες τις γενναίες γυναίκες, που δεν φοβούνται τις ραγάδες, τα ψωμάκια και γενικά το «ξεχείλωμα» της εγκυμοσύνης.
Βέβαια, η αλήθεια, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν η ίδια η Πάρκερ, είναι ότι εξαιτίας επιπλοκών στη γέννηση του πρώτου της παιδιού, δεν θα μπορούσε ποτέ ξανά να κυοφορήσει. Έτσι, επειδή ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της, δεν είχε άλλη λύση από την παρένθετη μητέρα.


gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X