GREEK REPORTERS: Μητέρα και κόρη παραλάμβαναν ναρκωτικά μέσα σε παιδικά παιχνίδια

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Μητέρα και κόρη παραλάμβαναν ναρκωτικά μέσα σε παιδικά παιχνίδια



Σε ασυνόδευτα δέματα που μεταφέρονταν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, παραλάμβαναν ναρκωτικά διαφόρων ειδών μια 43χρονη μητέρα και η 19χρονη κόρη της που
συνελήφθησαν στην Κομοτηνή τα οποία μάλιστα ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε μηχανισμούς παιδικών παιχνιδιών.
Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν πληροφορίες και παρακολουθούσαν για καιρό μητέρα και κόρη. Έστησαν ενέδρα στις δυο Ελληνίδες στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων των ΚΤΕΛ Κομοτηνής και μόλις είδαν την 19χρονη να παραλαμβάνει ένα δέμα, την ακολούθησαν διακριτικά και την συνέλαβαν μαζί με την μητέρα της στην οποία το παρέδωσε.
Μέσα στο δέμα βρέθηκε ένα παιδικό παιχνίδι, στον μηχανισμό του οποίου ήταν επιμελώς κρυμμένες τρεις νάιλον συσκευασίες με 25 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας»!

Στο σπίτι των δυο γυναικών κατασχέθηκαν μετά από έρευνα ένα χασισόδεντρο ύψους ενάμισι μέτρου, μία σακούλα με 4,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό και 28 ναρκωτικά χάπια “Subotex” μέσα σε ένα χάρτινο κουτί που είχε αποσταλεί πριν από ένα μήνα στην 19χρονη από ευρωπαϊκή χώρα! Μάνα και κόρη κρατούνται και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

iefmerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X