GREEK REPORTERS: Διαμαντίδης: «Όσοι έρθουν θα μάθουν πρωταθλητισμό»

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Διαμαντίδης: «Όσοι έρθουν θα μάθουν πρωταθλητισμό»



Μια νέα σελίδα ανοίγει πλέον στην ιστορία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να δηλώνει στην «Πράσινη» πως θα μείνει για να δείξει στους νέους παίκτες σε ποια ομάδα ήρθαν.

«Σίγουρα θα είναι κάτι διαφορετικό για όλους μας, κάτι δύσκολο, αλλά έχουμε όλοι τη θέληση για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτούς που θα έρθουν να καταλάβουν πως η ομάδα που θα αγωνιστούν είναι ο Παναθηναϊκός, μια ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε λοιπόν ώστε να είμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο. Εγώ από τη μεριά μου έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του «Τριφυλλιού».
Στη συνέχεια ανέφερε: «Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε, το έχουμε πει κι άλλες φορές, αλλά θα το πούμε ξανά. Ο κόσμος θέλουμε να είναι δίπλα μας, να στηρίζει την ομάδα κι εμείς θα προσπαθούμε από την πλευρά μας να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τον κάνουμε χαρούμενο και περήφανο».
Ο Διαμαντίδης αναφέρθηκε και στο τεράστιο κεφάλαιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που έκλεισε: «Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο κύριος Ομπράντοβιτς και τι έχει δώσει στην ομάδα. Από εκεί και πέρα ήταν πολλά χρόνια, ξέραμε όλοι με ποιον άνθρωπο δουλεύαμε, τι πρέπει να κάνουμε και ήταν σαφώς πιο εύκολο για όλους μας. Τώρα είναι μια καινούρια μέρα, θέλουμε να δούμε τον νέο προπονητή, το ρόστερ και να μπορέσουμε να δουλέψουμε, να δίνουμε όλοι το 100% στο γήπεδο για την ομάδα, αλλά πρώτα πρέπει να δούμε ποιος θα είναι ο καινούριος προπονητής. Σίγουρα χρειαζόμαστε και κάποιους παίκτες γιατί η κατάσταση είναι περίεργη, δεν υπάρχουν πολλά συμβόλαια στην ομάδα. Εύχομαι να γίνει ό,τι καλύτερο για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια».
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X