GREEK REPORTERS: Η «Γωγώ» από το «Καφέ της Χαράς» υποστηρίζει Χρυσή Αυγή και «έβαλε φωτιά» στο Facebook με τις απόψεις της

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η «Γωγώ» από το «Καφέ της Χαράς» υποστηρίζει Χρυσή Αυγή και «έβαλε φωτιά» στο Facebook με τις απόψεις της



Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook μετά από το status που έγραψε στο προσωπικό της προφίλ η ηθοποιός Ελένη Λιάσκα.

Πρόκειται για τη νεαρή ηθοποιό που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Το Καφέ της Χαράς» όπου υποδυόταν τη Γωγώ.
Η ηθοποιός, λοιπόν, έγραψε ένα ολόκληρο άρθρο με το οποίο εκφράζει ανοιχτά την αντιπάθειά της στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με ειρωνικό ύφος επικρίνει όσους μιλούν αρνητικά για τη Χρυσή Αυγή.
Στο κείμενό της αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Συναγερμός. Η δημοκρατία κινδυνεύει .Οι βουλευτές μας .Οι άνθρωποι που έκαναν τόσο υπερήφανη την Ελλάδα υποφέρουν κάτω από την δεσποτική τυραννία του συστήματος της χρυσής αυγής. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε χρυσή αυγή κυβερνούσε τόσα χρόνια και χρεοκόπησε την Ελλάδα .Η χρυσή αυγή άδειασε τα ταμεία του κράτους με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην έχουν ούτε καν φάρμακα. Η χρυσή αυγή γέμισε την Ελλάδα με μετανάστες τους έκανε νόμιμους για να μπορούν να σκοτώνουν και να σφάζουν και να βιάζουν Έλληνες και Ελληνίδες .Η χρυσή αυγή πούλησε την Ελλάδα στους Γερμανούς και στους Γάλλους. Αυτό κάτω από άλλες συνθήκες θα μπορούσε να ήταν αστείο και γραφικό. Δυστυχώς όμως το σύστημα προσπαθεί να μας το περάσει για αλήθεια...
Ανοίξτε τις τηλεοράσεις ,και δείτε το. Τα ραδιόφωνα; Το ίδιο.
Ας σκεφτούμε κάτι όμως: Αυτά τα ραδιόφωνα και τα κανάλια μέσα στην τόσο μεγάλη οικονομική κρίση, που βρίσκουν τα λεφτά για να επιβιώσουν; Και τι πολιτικές εξυπηρετούν για να δικαιολογήσουν την οικονομική ενίσχυση;
Για όλα λοιπόν φταίει όχι ο..ΣΥΡΙΖΑ αλλά η χρυσή αυγή .Μάλιστα. Για κάποιους πλέον είναι ξεκάθαρο, για άλλους όχι τόσο. Θα το πούμε λοιπόν καθαρά.
Ο μόνος λόγος που ξανάγιναν εκλογές ήταν η ελπίδα να μην μπει η χρυσή αυγή στο κοτέτσι με τα χρυσά αυγά. Στην βουλή. Για να μην φωνάζει .Γιατί ,τους έμπειρους πολιτικάντηδες μπορείς να εξαγοράσεις με χρήματα και δόξα. Τα νέα παιδιά με μια καθαρή εθνική ιδεολογία που έχουν στόχους και όνειρα και δεν έχουν προλάβει να διαβρωθούν από το σύστημα ,πως τα εξαγοράζεις; Πως εξαγοράζεις τη σιωπή τους; Την συνενοχή τους;
Δεν τα εξαγοράζεις. Και απόδειξη ήταν αυτό που έγινε στα στούντιο του ΑΝΤ1.
Του την είχαν στημένη ήταν ολοφάνερο. Ήξεραν ότι είναι παρορμητικός νέος και ότι πιστεύει πως έχει το δίκιο με το μέρος του. Φώναξαν λοιπόν το ανάλογο πάνελ, με την μετρ του είδους στο να εξαγριώνει κόσμο Κανέλλη και την Δούρου με την οποία υπήρχε μεγάλο προηγούμενο.
Το σκηνικό στήθηκε και περίμεναν να αρχίσει η παράσταση.
Το ελπιδοφόρο είναι πως ο κόσμος τους κατάλαβε στην πλειοψηφία του. Το ευτυχές είναι πως ο κόσμος είδε την Κανέλλη να σηκώνεται πρώτη και να πουλάει τσαμπουκά. Άκουσε την Δούρου να "ψέλνει" ύμνους υπέρ του συστήματος που υπηρετεί πιστά τόσα χρόνια και να κατακεραυνώνει την χρυσή αυγή..
500 χρόνια Κ. Δούρου μας γύρισαν ήδη, μας γύρισαν οι μέντορες σας, οι συνάδελφοι σας και η βουλή μέσα στην οποία ο λαός σας ψήφισε για να τον υπηρετείτε και όχι για να πάρουν τα μυαλά σας αέρα».
Μετά από αυτό το status τα μηνύματα έφταναν το ένα μετά το άλλο κάποια με επικριτικό χαρακτήρα και άλλα με επιβράβευση. Η ηθοποιός τότε δε δίστασε να ανανεώσει το status της και να τα βάλει, αυτή τη φορά με όσους την επέκριναν για την άποψή της, γράφοντας...
Ενώ τέλος, έγραψε ένα κειμενάκι – απάντηση σε εκείνους που της έγραψαν πως με αυτή της τη στάση και τη δημόσια έκφραση των πολιτικών της απόψεων θα δυσκολέψει και η επαγγελματική της πορεία.
«Περιμένω και το κλείσιμο και τον πόλεμο. Αλλά εκτός του ότι τους έχω γραμμένους πια, δεν είμαι από τις ηθοποιούς με τις διασυνδέσεις, με τα φράγκα, με τον πατέρα τον γνωστό, με το να π*δι*εμαι για ρόλους ή να παίρνω κόκες για να είμαι μέσα στο κύκλωμα. Οπότε σκασίλα μου γιατί θα χάσω κάτι που ποτέ δεν είχα και που ποτέ δεν ήθελα να έχω. Σχέση με τη σαπίλα!!! Και δεν φοβάμαι και κανένα. Αποδεδειγμένα!!!!!»
Μεταξύ άλλων, απάντηση ήρθε στην Ελένη Λιάσκα, από την Άννα Χατζησοφιά, σεναριογράφο του «Καφέ της Χαράς» όπου συμμετείχε η νεαρή ηθοποιός. Η Άννα Χατζησοφιά έγραψε στο facebook τα εξής:
πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X