GREEK REPORTERS: Δικό της τηλέφωνο ετοιμάζει η Microsoft

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Δικό της τηλέφωνο ετοιμάζει η Microsoft



Το δικό της smartphone είναι σε διαδικασία να ετοιμάσει η Microsoft σύμφωνα με
αναλυτή της Wall Street που παρακολουθεί χρόνια την εταιρεία.
Αν και το γεγονός δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την ίδια τη Microsoft, έρχεται στο φως μετά την παρουσίαση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8 και του tablet Surface.
Πρόκειται για μια σπουδαία αλλαγή για την εταιρεία που 37 χρόνια τώρα έχει επικεντρωθεί στην πώληση λογισμικού αφήνοντας την κατασκευή των μηχανημάτων σε άλλες εταιρείες.
Σύμφωνα με τον Rick Sherlund, η Microsoft ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα εποχή κατασκευάζοντας η ίδια μια συσκευή.
Μέχρι σήμερα οι συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows Phone δεν σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και τώρα η Microsoft ενδέχεται να θέλει να λανσάρει τη δική της συσκευή μαζί με τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8 που θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο φθινόπωρο.
Η εταιρεία ενδέχεται να θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Apple που έφτιαξε τις δικές της συσκευές μαζί με το λειτουργικό σύστημα.
Οι αναλυτές τώρα θεωρούν σίγουρο ότι η Microsoft θα κάνει την κίνηση να φτιάξει το δικό της smartphone έχοντας ήδη παρουσιάσει το δικό της tablet.
Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, θα έχει τεράστιο αντίκτυπο για τη Nokia η οποία συνεργάζεται στενά με τη Microsoft και βγάζει Windows Phone συσκευές.
Ένα τηλέφωνο Microsoft θα έφερνε την εταιρεία αντιμέτωπη και με άλλους κατασκευαστές όπως η Samsung, η HTC και η Huawei που έχουν παρουσιάσει συσκευές με Windows Phone.

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X