GREEK REPORTERS: Mad Video Music Awards: Ποιοι "σάρωσαν" και όλα όσα έγιναν στα βραβεία

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Mad Video Music Awards: Ποιοι "σάρωσαν" και όλα όσα έγιναν στα βραβεία



Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα και Demy "σάρωσαν" στα φετινά βραβεία Mad Video Music Awards. Διάβασε αναλυτικά τι έγινε της βραδιά της απονομής, δες βίντεο και φωτογραφίες.
Χαμός. Είναι η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την 9η απονομή των Mad Video Music Awards που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (20/6) . Το γήπεδο του Tae Kwon Do ήταν
ασφυκτικά γεμάτο από φίλους της μουσικής όλων των ηλικιών αλλά και από διάσημους. Από νωρίς άρχισε ο κόσμος να προσέρχεται ενώ η απονομή ξεκίνησε περίπου στις 22.00. Παρουσιαστές ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή με πιτζάμες (!) αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη η οποία στη μέση της βραδιάς μας έδειξε τις φωνητικές της ικανότητες τραγουδώντας με τις "Μέλισσες".







Στο κομμάτι των εμφανίσεων τη βραδιά άνοιξε η Demy με τους "The Fade" ενώ το πρώτο βραβείο δόθηκε στην Ελένη Φουρέιρα για το καλύτερο ποπ τραγούδι. Η ένταση ανέβηκε περισσότερο με τους Onirama και την Ήβη Αδάμου ενώ ακολούθησε η Ελευθερία Ελευθερίου με τους Lucky Man Project.

Οι Vegas παρέδωσαν το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στην Demy, με τον Πάρη Κασιδόκωστα (ιδιοκτήτη της Panik Records) να της δίνει ένα φιλί για το πρώτο βραβείο της καριέρας της και την ίδια να είναι πολύ συγκινημένη. Και το επόμενο βραβείο ήταν για εκείνη και τον Μηδενιστή για το καλύτερο hip hop τραγούδι ("Μια ζωγραφιά") με το κοινό να μη σταματά να τραγουδά το ρεφρέν.

 Το ντουέτο του Δήμου Αναστασιάδη με τους Koza Mostra απέσπασε το χειροκρότημα πολλών με τη Μίνα Ορφανού να δίνει αμέσως μετά το βραβείο για το καλύτερο alternative video clip στον Σταύρο Μιχαλακάκο.
Σε μια άλλη version ακούσαμε το "Πυροτεχνήματα" από τους Otherview και τον Γιώργο Σαμπάνη -το οποίο σίγουρα θα γίνει ένα από τα πιο παιγμένα κομμάτια του καλοκαιριού. Το ζεύγος Στεφανίδου-Ευαγγελάτος βράβευσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για το videoclip της χρονιάς και αμέσως μετά η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη με τις pole dancers να χορεύουν στο ντουέτο των Proffesional Sinnerz με τον Μηδενιστή.


(Ο Θέμης Γεωργαντάς στα παρασκήνια)
Στην ίδια... ερωτική αλλά με πιο φετιχιστική διάθεση συνέχισε το live του Κώστα Μαρτάκη με την Αντιγόνη Ψυχράμη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου και στη συνέχεια οι "Μέλισσες" παρέλαβαν από τον Άλεξ Κάβδα το βραβείο για το καλύτερο ροκ video clip. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η πρώτη εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου όπου τραγούδησε μια αισθαντική μπαλάντα ενώ η διάθεση άλλαξε με τη βράβευση των Vegas ως το καλύτερο συγκρότημα.
Η ώρα να σηκωθεί ξανά η Demy και ο Μηδενιστής για να βραβευτούν ήρθε. Αυτή τη φορά για το καλύτερο ντουέτο. Αμέσως μετά ανέβηκε η Κατερίνα Στικούδη και ο Νίκος Γκάνος με τις θαυμάστριες από κάτω να ουρλιάζουν υστερικά.


Ποιοι άλλοι εκτός από την Έλενα Παπαβασιλείου και τον Νίκο Αναδιώτη μπορούσαν να δώσουν το βραβείο για το πιο sexy video clip; Κανείς. Και ο ηθοποιός αντάμειψε τις κοπέλες που φώναζαν από κάτω ανοίγοντας το πουκάμισό του. Αν και παρωχημένη κίνηση αποδείχτηκε πως τελικά πιάνει πάντα όταν είσαι six pack. Το βραβείο παρέλαβε μια επίσης sexy παρουσία, η Ελένη Φουρέιρα φορώντας μια μπλε τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο που αναδείκνυε το γυμνασμένο κορμί της.



Όπως είπαμε και στην αρχή, η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε τις φωνητικές της ικανότητες τραγουδώντας με τις "Μέλισσες" jump around. Η Έλενα Παπαρίζου για μια ακόμη φορά ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει βραβείο. Αυτή τη φορά για τη γυναίκα καλλιτέχνη της χρονιάς με την ίδια να ευχαριστεί τους "Πιαρρίστες" της γιατί την ανέστησαν όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά απαντώντας ευθέως στα όσα είπε ο πρώην σύντροφός της, Τόνυ Μαυρίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το επόμενο βραβείο πήγε στον Γιώργο Μαζωνάκη για το καλύτερο fashion icon σε video clip και στη συνέχεια το Tae Kwon Do "πήρε φωτιά" όταν ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το νέο του hit "Τώρα".

Οι Otherview δεν υπήρχε περίπτωση να φύγουν χωρίς βραβείο αφού το προηγούμενο διάστημα τα τραγούδια τους έπαιζαν παντού και μαζί με τον Mark Angelo ήρθαν πρώτοι στην κατηγορία για το καλύτερο dance video clip.

Ο Σάκης ξανανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του άνδρα καλλιτέχνη της χρονιάς με τον ίδιο να αναφέρεται στην κρίση που περνά η χώρα.



Ένα medley από πρόσφατες επιτυχίες ερμήνευσε η Δέσποινα Βανδή με έντονα άρωμα καλοκαιριού, ακολούθησε η Έλενα Παπαρίζου στη δεύτερη εμφάνισή της μαζί με τους Stan και τους Playmen.

  Το βραβείο για τον στίχο ατάκα παρέδωσαν ο "Κίτσος" με την "Τασούλα" στη Δέσποινα Βανδή για το "Γυρίσματα".


Βραβείο επίσης κέρδισε ο Νίκος Βέρτης για το τραγούδι "Αν είσαι ένα αστέρι" με τον τραγουδιστή να ευχαριστεί μέσω βίντεο τον κόσμο που τον ψήφισε.
Τιμητικό βραβείο πήρε ο Φοίβος δια χειρός Δέσποινας Βανδή και Ηλία Ψινάκη για τα 20 χρόνια παρουσίας του στη δισκογραφία.


Με ένα μαύρο εκκεντρικό φόρεμα εμφανίστηκε η Πάολα στη σκηνή τραγουδώντας το "Τελείωσες" και αφού τέλειωσε ο Σάκης Ρουβάς πήρε άλλο ένα βραβείο, αυτό του καλλιτέχνη της χρονιάς.

Οι Ρουβίτσες από κάτω δε σταματούσαν να τσιρίζουν σε σημείο να σε πιάνει πονοκέφαλος και να μην μπορείς να ακούσεις αυτά που προσπαθούσε να πει ο τραγουδιστής.


Vegas και Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησαν την επιτυχία "Πιο ψηλά" με αθλητές να χοροπηδούν παράλληλα σε τραμπολίνο ενώ το τελευταίο βραβείο δόθηκε στην Ήβη Αδάμου για το Mad Κύπρου το οποίο έδωσαν η Έβελυν Καζαντζόγλου με τον Μιχάλη Μαρίνο.
Το grand finale της βραδιάς έγινε περίπου στη 01.30 από τους Stavento μαζί με την Πάολα τραγουδώντας "Πηδάω τα κύματα".  Ο Θέμης μαζί με τη Μαίρη έδωσαν ραντεβού για την επόμενη απονομή η οποία θα είναι η 10η προϊδεάζοντάς μας για μια μεγαλοπρεπή γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X