GREEK REPORTERS: Τσίπρας: "Τρομοκρατήστε την Κυριακή τους τρομοκράτες"

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τσίπρας: "Τρομοκρατήστε την Κυριακή τους τρομοκράτες"



Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί αυτήν την ώρα στην πλατεία Oμονοίας για να παρακολουθήσει την κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη συγκέντρωση, πρώτη ξεκίνησε να μιλάει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σοφία Σακοράφα λίγο πριν τις 21:00. Η ομιλία του Α. Τσίπρα ξέκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 21:00.
Υποψήφια βουλευτής Σοφία ΣακοράφαΥποψήφια βουλευτής Σοφία Σακοράφα

Ο Α. Τσίπρας ζήτησε ο κόμσος με την ψήφο του να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες, αυτούς που τόσο καιρό τρομοκτατούν τον ελληνικό λαό. "Εμείς δε θα σας προδώσουμε ποτέ, δε θα σας πούμε άλλα προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά" δήλωσε. "Θα διεκδικήσουμε τα συμφέροντα και τα διακαιώματα του λαού μας και όχι τα ξένα συμφέροντα. Θα προχωρήσουμε σε μεγάλες αλλαγές. Σας λέμε όμως με ειλικρίνεια, όσο πιο δυνατός βγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κάλπη, τόσο πιο αυτοδύναμος θα είναι ο λαός μας. Με μεγάλη σαφήνεια λέμε στον ελληνικό λαό πως σε όποια θέση κι αν βρεθούμε την Κυριακή, θα αγωνιστούμε κατά του μνημονίου. Λέμε ναι στο ευρώ μ' ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης". 

Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί κρατώντας σημαίες για να παρακολουθήσει την ομιλία ξεκινάει από την πλατεία Ομονοίας και φτάνει μέχρι την πλατεία Κοτζιά. Εκτιμάται ότι τα άτομα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής αγγίζουν τις 8.000.


Επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την ομιλία του Α. Τσίπρα έχουν έρθει να καλύψουν πάρα πολλά ξένα μέσα.
Ξένα Πρακτορεία
Ξένα Πρακτορεία
                                                                                                                                               newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X