GREEK REPORTERS: ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Κόμμα της δραχμής εμείς; Κόμμα της λάσπης εσείς...

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Κόμμα της δραχμής εμείς; Κόμμα της λάσπης εσείς...



Κλιμακώνεται η προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ λίγα εικοσιτετράωρα πριν την κάλπη. Η Συγγρού χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως
«κόμμα της δραχμής» προκαλώντας την απάντηση της Κουμουνδούρου, η οποία αποκάλεσε την ΝΔ, «κόμμα της λάσπης».Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, από τα γραφεία της Ν.Δ. διέρρευσε non paper στο οποίο περιγράφεται ο ΣΥΡΙΖΑ ως «κόμμα της δραχμής».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζεται πως «η λάσπη επιστρέφεται σε αυτούς που την εκτοξεύουν. Ο χαρακτηρισμός του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ σε non paper της Ν.Δ. ως το ''κόμμα της δραχμής'' με αναφορά σε ''κείμενο της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής'' εντάσσεται στη γνωστή τακτική λασπολογίας, συκοφαντίας και εξαπάτησης των πολιτών. Το μόνο δηλαδή στο οποίο ελπίζει η Ν.Δ. δύο μέρες πριν τις εκλογές» .

Μάλιστα, μέσω της ανακοίνωσής του ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται προσωπικά στον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., Γιάννη Μιχελάκη. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει «ο επιθεωρητής Κλουζό της Ν.Δ., κ. Μιχελάκης, ανακάλυψε πάλι τη δραχμή, βρίσκοντας ένα κείμενο του προσυνεδριακού διαλόγου, στο τελευταίο συνέδριο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ».

«Κατανοούμε το άγχος και την αγωνία της Ν.Δ. στο να κρύψει αφενός ότι το πραγματικό της πρόγραμμα είναι το δεύτερο Μνημόνιο, δηλαδή οι περαιτέρω απολύσεις και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, και αφετέρου ότι ένα μέρος του πολιτικού της προσωπικού είναι βουτηγμένο στα σκάνδαλα και τη διαπλοκή. Φαίνεται όμως ότι για τη Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά δεν υπάρχει κανένα όριο στην αυτογελοιοποίηση», καταλήγει η ανακοίνωση.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X