GREEK REPORTERS: Παπαρήγα: Ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ και μετά σου βγαίνει ξανά ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Παπαρήγα: Ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ και μετά σου βγαίνει ξανά ΠΑΣΟΚ



Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η τόνισε πως
η Κουμουνδούρου έχει μολυνθεί από τον ιό της αλαζονείας.
Συγκεκριμένα, η Αλέκα Παπαρήγα κατά την διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στην Θεσσαλονίκη, έδωσε τον χαρακτηρισμό αυτόν διότι όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει πως έφερε νέο άνεμο στην ΕΕ, τρόμαξε τους πάντες, μέχρι και ο Ομπάμα πήγε με το μέρος του...

Στην συνέχεια κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία πως ψεύδεται όταν υποστηρίζει πως η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη, ενώ από την άλλη η Κουμουνδούρου χρησιμοποιεί την ίδια ρητορική κατηγορώντας την ΝΔ ως μνημονιακή. Η Αλέκα Παπαρήγα στην συνέχεια υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα αντιμονοπωλιακό, αντιευρωενωσιακό αντικαπιταλιστικό μέτρο στα προγράμματά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα ψίχουλα που η ΝΔ υπόσχεται στους πιο εξαθλιωμένους θα τα αντικαταστήσει με ισοδύναμα όπως λέει μέτρα, δηλαδή με μείωση του μέσου εργατικού και υπαλληλικού μισθού, που αποτελεί γενική κατεύθυνση της ΕΕ. Το ίδιο ισχύει και με το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αλέκα Παπαρήγα είπε πως δεν έχει δώσει τίποτα καλό για τον λαό προσθέτοντας πως όσοι προσκυνάνε την ΕΕ και το κεφάλαιο, δεν μπορούν και δεν θέλουν να βγάλουν το λαό από την κρίση.

Δεν παρέλειψε επίσης να χαρακτηρίσει τον διαχωρισμό μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών κομμάτων ως κάλπικων, προσθέτοντας πως δεν πρέπει να ξεχνιέται και η Χρυσή Αυγή η οποία αναγορεύτηκε ως αντιμνημονιακή, την ώρα που αποτελεί «το δολοφονικό χέρι του συστήματος».

Τέλος, η Αλέκα Παπαρήγα απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους αριστερούς που ελπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ εκείνους τους αριστερούς που εναποθέτουν την ελπίδα τους στον ΣΥΡΙΖΑ, που λένε «έστω ας γίνει δοκιμή μιας χρήσης», να σκεφθούν πολύ σοβαρά. «Ψηφίζεις σήμερα ΣΥΡΙΖΑ και μετά σου βγαίνει ξανά ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X