GREEK REPORTERS: Θρίλερ με 37χρονη Ρουμάνα ιερόδουλη φορέα του AIDS

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Θρίλερ με 37χρονη Ρουμάνα ιερόδουλη φορέα του AIDS



Σε θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίσσεται η υπόθεση εντοπισμού και σύλληψης της 37χρονης Ρουμάνας ιερόδουλης η οποία είναι φορέας του AIDS.


Μετά το επείγον σήμα της Ιντερπόλ στις ελληνικές διωκτικές αρχές, και δη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι βρισκόταν και εργαζόταν η αλλοδαπή, δεκάδες αστυνομικοί ξεχύθηκαν στους δρόμους για την εντοπίσουν.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», παρά τις εκτενείς έρευνες σε όλη την Ηπειρο, η 37χρονη δεν εντοπίστηκε. Οι άνδρες της Ασφάλειας την αναζήτησαν στο κακόφημο μπαρ όπου φερόταν να δούλευε και να εκδίδεται σε ανυποψίαστους πελάτες, αλλά και σε άλλα «ύποπτα» σημεία όπου συχνάζουν ιερόδουλες, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Μάλιστα, στις αστυνομικές αρχές έφτασαν πληροφορίες που αναφέρουν ότι η γυναίκα έχει φύγει από την πόλη από τον περασμένο Μάρτιο και έχει εγκατασταθεί στην Αυστρία.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές έρχονται σε αντίθεση με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Δύο μηνύματα που στάλθηκαν τα τελευταία 24ωρα από την ίδια σε μέλη της οικογένειάς της στη Ρουμανία προέρχονται από κινητό των οποίων ο πάροχός του εδρεύει στην Ελλάδα.

Η 37χρονη επικοινώνησε μέσω SMS με τους στενούς της συγγενείς και τους γνωστοποίησε ότι δεν μπορεί να επιστρέψει. Την αμέσως επόμενη μέρα κάποιος άλλος έστειλε μήνυμα από το ίδιο κινητό τηλέφωνο ζητώντας από την οικογένειά της να μην την ενοχλήσει ξανά, «γιατί έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται ποτέ να τη βρουν».

Αμέσως ο σύζυγός της ενημέρωσε την αστυνομία στη Ρουμανία και κινήθηκαν άμεσα όλες οι διαδικασίες ώστε να εντοπιστεί. Τα μηνύματα, όπως διαπιστώθηκε, είχαν γίνει από την πόλη των Ιωαννίνων και έτσι οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Τα δύο βασικά σενάρια πουυ εξετάζουν οι αρχές είναι η 37χρονη να βρίσκεται ακόμη στην περιοχή και να κρατείται «αιχμάλωτη» από μέλη κυκλώματος που την εκδίδει μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος ή να βρίσκεται σε άλλη περιοχή της Ηπείρου. Ωστόσο δεν αποκλείουν το γεγονός η 37χρονη ιερόδουλη να έχει φυγαδευτεί υπό άκρα μυστικότητα στο εξωτερικό και να μηνύματα να στάλθηκαν από κάποιο μέλος του κυκλώματος στη χώρα μας για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Οπως και να ’χει, πάντως, η 37χρονη θεωρείται άκρως επικίνδυνη, καθώς είναι φορέας του AIDS και αποτελεί στην κυριολεξία «κινητή βόμβα θανάτου» αφού ούτε η ίδια φέρεται να γνωρίζει ότι έχει προσβληθεί από τον θανατηφόρο ιό.

Η 37χρονη, αλλοδαπή και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της πριν από περίπου έναν χρόνο. «Ενα από τα παιδιά της έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα και ο άνδρας της είναι άνεργος. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έφυγε από το σπίτι και η οικογένειά της που την αναζητά φοβάται για τη ζωή της» σημείωσε στην «Espresso» ο Νίκος Κουδούνης, Ελληνας δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στη Ρουμανία.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X