GREEK REPORTERS: Επαθε εγκεφαλικό όταν είδε τον βιαστή του 7χρονου γιου της

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Επαθε εγκεφαλικό όταν είδε τον βιαστή του 7χρονου γιου της



Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει νεαρή μητέρα από την Κρήτη, η οποία δεν άντεξε και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, μόλις αντίκρισε τον βιαστή του 7χρονου γιου της να μπαίνει στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ηρακλείου για να δικαστεί.


Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα κατέρρευσε, όταν είδε μπροστά της τον 72χρονο άνθρωπο που στιγμάτισε για πάντα τη ψυχούλα του παιδιού της.

Οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και αμέσως την εισήγαγαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ως εκ τούτου, η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 21 Νοεμβρίου.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2008. Το 7χρονο αγοράκι της οικογένειας κακοποιούνταν σεξουαλικά από 72χρονο γείτονα, ο οποίος είχε καταφέρει να αποσπάσει την εμπιστοσύνη του προσφέροντάς του διάφορα παιχνίδια και ζαχαρωτά...

Ο 72χρονος πάντως αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι πρόκειται για σκευωρία εις βάρος του, με σκοπό την οικονομική εκμετάλλευσή του. Πρωτόδικα ο ηλικιωμένος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 21 ετών.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X