GREEK REPORTERS: Κυριακή 17 Ιουνίου: Ζωδια

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Κυριακή 17 Ιουνίου: Ζωδια



Γενικό προφίλ
Με τη Σελήνη στους Διδύμους, οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι από κόσμο ενώ πληθώρα πληροφοριών και ειδήσεων θα αποτελούν αφορμές για μικρούς ή μεγάλους σχολιασμούς. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στην καρδιά του μεσημεριού κάποια μηνύματα θα είναι μπερδεμένα και δεν θα πρέπει να τα λάβετε σοβαρά υπόψη σας. Καλύτερα εκείνη την ώρα να ευχαριστηθείτε τη μεσημεριανή σας ...σιέστα!

«Πλήθος μετακινήσεων»
Σήμερα, θα μετακινηθείτε μαζί με φίλους, αδέρφια ή γείτονες, θα συζητήσετε για τις εκλογές αλλά και για πολλά άλλα θέματα. Το ενδεχόμενο να εξυπηρετήσετε κάποιον είτε δίνοντας του το κινητό σας ή το αυτοκίνητο σας είναι πολύ πιθανό. Αισθηματικά, μάλλον δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε και αυτό φαίνεται από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες επιλογές σας.
«Ανοίγοντας το πορτοφόλι»
Με τη Σελήνη στον 2ο ίσως δεν υπολογίσετε τα χρήματα για χάρη της ευτυχίας και αρχίσετε να σκορπάτε -όχι απαραίτητα πολλά- για ποικίλες δραστηριότητες. Όσον αναφορά στα συναισθηματικά, θα θέλατε να υπήρχε μεγαλύτερη σαφήνεια αλλά με την Αφροδίτη ανάδρομη τα πράγματα δεν μπορούν να πάρουν ακόμα κάποιο σίγουρο δρόμο. Ιδανική μέρα για συναντήσεις εντός του σπιτιού.
«Δεν πιάνεστε με τίποτα»
Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας και συνάμα οι δημοσιογραφικοί ανταποκριτές των γεγονότων και των εξελίξεων ανά πάσα στιγμή. Δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Τηλεόραση, ραδιόφωνο, ιντερνέτ, τηλεφωνήματα όλα βρίσκονται στη διάθεση σας για να ενημερώνεστε και να μεταδίδετε τα νέα. Μέσα σε όλα βρίσκετε χρόνο για φλερτ.
«Αλήθεια ή ψέματα»
Πολλές συζητήσεις και διαφορετικές απόψεις σας δημιουργούν σύγχυση και αμφιβολία για το τι είναι αλήθεια και τι μύθος. Ίσως προσπαθήσετε να αποφύγετε κάποιες επαφές ή στην ανάγκη θα ασχοληθείτε με παρά πολλά άλλα πράγματα, εκτός από τα άτομα με τα οποία θα συναναστραφείτε. Η επιθυμία να μείνετε μόνοι με το ταίρι σας προσκρούει σε αστάθμητους παράγοντες.
«Μαζί με παρέα»
Σήμερα ό, τι και αν κάνετε γίνεται μαζί με άλλους. Συμμετέχοντας σε κάποια γνωστή κομπανία μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε απόψεις σε ένα κλίμα χαλαρότητας και συνάμα πνευματικής ετοιμότητας. Αισθηματικά, υπάρχει χρόνος για να φλερτάρετε και να κάνετε γνωριμίες περισσότερο για την ομορφιά της στιγμής παρά για κάτι περισσότερο.
«Θα βγείτε ασπροπρόσωποι»
Σήμερα, πιθανόν να χρειάζεται να λογοδοτήσετε σε κάποιο πρόσωπο για το τι , πως και γιατί και να δυσανασχετείτε. Ευτυχώς, θα είστε ετοιμόλογοι και τελικά θα είναι πολύ πιο εύκολο από όσο φανταζόσασταν. Πολύ πιθανόν μέσω φίλων ή γνωστών να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα που συνδέεται με συσκευές επικοινωνίας ή πληροφόρησης ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε ένα γνώριμο δρόμο σε ένα θέμα που έχει προκύψει.
«Άρνηση»
Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία το πρωί ευνοεί αισθηματικές αλλά και οικονομικές επιδιώξεις. Αν χειριστείτε με ευελιξία και εξυπνάδα αυτά τα θέματα, θα είστε από αυτούς που σήμερα θα πετάνε από τη χαρά τους. Πολύ πιθανόν να θέσετε βέτο στη συμμετοχή ενός πρόσωπου που αντιπαθείτε ή δεν εμπιστεύεστε σε μια ομαδική δραστηριότητα.
«Κάνοντας την πάπια»
Σήμερα, έχετε πληροφορίες και γνώσεις που δεν αποκαλύπτετε αλλά χρησιμοποιείτε για να διερευνήσετε τις προθέσεις και τις απόψεις των άλλων. Αισθηματικά ίσως ένα ταξιδάκι αναβληθεί ή αναπροσαρμοστεί λόγω αστάθμητων παραγόντων. Εάν παρευρεθείτε σε μια ομαδική σύναξη, πιθανόν να λάβετε κάποιο δωράκι ή να δεχτείτε κάποια κίνηση αγάπης.
«Πολυφωνία»
Με τη Σελήνη στο οίκο των διαπροσωπικών σχέσεων σήμερα έχετε να συναντήσετε, να συζητήσετε και να τηλεφωνηθείτε για πολλά και διαφορετικά ζητήματα, ακούγοντας ποικίλες γνώμες. Παράλληλα, κάποιες εντάσεις δεν θα λείψουν, καθώς ορισμένα άτομα θα κριτικάρουν τις ιδέες και τις επιλογές με τρόπο που θα σας φανεί κακοπροαίρετος ή προσβλητικός.
«Ουδέν κακό, αμιγές καλού»
Η μέρα σας σήμερα είναι σαν ένα ταξί που παραλαμβάνει πολλούς πελάτες, κάνει συνεχείς στάσεις και ταυτόχρονα παίρνει εντολές από το κέντρο για την επόμενη κούρσα. Ίσως κάποια άτομα που δεν φημίζονται για τη συνέπεια τους αποτελέσουν αιτία για να τρέχετε σαν το Βέγγο. Το θετικό είναι ότι θα έχετε απεριόριστες ευκαιρίες για δημόσιες σχέσεις.
«Στον οίστρο των συζητήσεων»
Με την πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων μαζί με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα, το σύντροφο και όσους καλούς χωράνε επιδίδεστε σε μια ατελείωτη συζήτηση που κρατά μέχρι αργά τη νύχτα. Ίσως συνδυάσετε ένα πάρτι, μια γιορτή ή κάποιο άλλο ευτυχές γεγονός με μια πολυθεαματική ακρόαση κάποιων αποτελεσμάτων ή ειδήσεων.
«Διαφορετικές νοοτροπίες»
Σήμερα βρίσκεστε σε ένα συνεχές μπες- βγες. Το σπίτι σας έχει γίνει κέντρο εισερχομένων – εξερχομένων κλήσεων και εσείς αξιοποιείτε πολλά από τα ταλέντα σας για να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον σε μια συγκέντρωση, μια επαφή ή συζήτηση. Μπορεί να μην βρίσκεστε στην ίδια παράταξη με τους άλλους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις με ψυχραιμία.
asrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X