GREEK REPORTERS: Ισχυροί άνεμοι θα πνέουν την ημέρα των εκλογών

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ισχυροί άνεμοι θα πνέουν την ημέρα των εκλογών



Κυριακή σήμερα, ημέρα των εκλογών και ο καιρός είναι το ίδιο αναστατωμένος με τους Έλληνες ψηφοφόρους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σήμερα και ισχυροί άνεμοι εως και 8 μποφόρ θα πνέουν σε όλη τη χώρα. εντείνοντας δυστυχώς τον κίνδυνο πυρκαγιών.
Στην Αττική, ο καιρός
θα είναι γενικά αίθριος, ενω οι άνεμοι θα είναι ισχυροί φτάνοντα μέχρι και τα 8 μπορφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με ασθενείς ανέμους, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ ενω η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά απο 18 εως 36 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί εως 8 μποφόρ, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με ισχυρούς ανέμους και της θερμοκρασία να κυμαίνεται γενικά από 23 έως 32 και στη νότια Κρήτη έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί απο 4 ως και 8 βαθμούς τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 25 έως 35 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Για αύριο Δευτέρα, η πρώτη μέρα της νέας κυβέρνησης θα συνοδεύεται απο αίθριο καιρό με ισχυρούς ανέμους και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X