GREEK REPORTERS: Sexy Πολωνέζα. Η διάδοχος της... Λαρίσα Ρικέλμε (photos)

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Sexy Πολωνέζα. Η διάδοχος της... Λαρίσα Ρικέλμε (photos)


Η Πολωνία θα διεκδικήσει στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων την παρθενική της νίκη σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (αντίπαλος η Τσεχία) και στην προσπάθειά της αυτή έχει πλέον και έναν έξτρα σύμμαχο.
Ο λόγος για την Νατάλια Σίβιεκ, με το πανέμορφο μοντέλο από την Πολωνία να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή στις εξέδρες σε αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ματς απέναντι στη Ρωσία, και να "κλέβει την παράσταση"
Δεν χρειάστηκε πάντως να κάνει και πολλά για να μπει στις καρδιές των οπαδών και στις πρώτες σελίδες των ταμπλόιντς. Απλά παρουσιάστηκε με ένα άκρως εντυπωσιακό ντεκολτέ και μοίραζε φιλιά στην εξέδρα δεξιά και αριστερά!
Η εμφάνιση της 29χρονης έκανε μάλιστα πολλούς να την παραλληλίσουν με την "μούσα του Μουντιάλ 2010", Λαρίσα Ρικέλμε, βαφτίζοντάς την... "νέα Λαρίσα" (δεν είχε πάντως κινητό τηλέφωνο ανάμεσα στα στήθη που ήταν το σήμα-κατατεθέν της Παραγουανής).
Το σίγουρο είναι πως όσα ματς της Πολωνίας δούμε από εδώ και πέρα δεν θα είναι καθόλου πληκτικά όσον αφορά στο θέαμα στην κερκίδα...

 sport24.gr
 Η Ναταλία Σίβιεκ εκτός... γηπέδου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X